Efeler Kaymakamlığı, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle kurumlar arası voleybol turnuvası düzenleyecek. Kıyasıya mücadelenin yaşanacağı şampiyonaya 8 kurum katılım sağlayacak. Valilik, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İşkur, Germencik Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün katılım sağladığı turnuva 12 gün boyunca sürecek.

Screenshot 3-6

Screenshot 2-8

START ALIYOR

Turnuvanın ilk karşılaşmaları bugün oynanacak. A grubunda yer alan Valilik takımı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka, Atatürk Spor Salonu’nda saat 19:00’da başlayacak. A grubunun bir diğer karşılaşmasında ise Germencik Kaymakamlığı ile İşkur karşı karşıya gelecek. Zorlu bu maç Atatürk Spor Salonu’nda bugün saat 21:00’da start alacak. B grubunda yer alan Milli Eğitim Müdürlüğü, Atatürk Spor Salonu’nda yarın saat 19.00’da Sosyal Güvenlik Kurumu ile kozlarını paylaşacak. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Sağlık Müdürlüğü, saat 21:00’da Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile karşılaşacak.

Köşk Gençlik Merkezi, Halkoyunları Türkiye Finali’nde ikinci oldu Köşk Gençlik Merkezi, Halkoyunları Türkiye Finali’nde ikinci oldu

Screenshot 1-5

Kaynak: HABER MERKEZİ