Kazaya karışan ve araçlarından inen sürücülere otomobil çarptı: 2 ölü Kazaya karışan ve araçlarından inen sürücülere otomobil çarptı: 2 ölü

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde İlce Jandarma Komutanlıklarınca farklı tarihlerde göçmenlere yönelik operasyonlar düzenlendi.
Bozdoğan ilçesi Örmepınar Mahallesinde iş yerlerinde yapılan kontrolde 5, yol üzerinde yürür vaziyette 3 düzensiz göçmen olmak üzere toplam 8 düzensiz göçmenin çalışma izni ve geçici koruma kimlik belgesi bulunmadığı tespit edildi. Bozdoğan’da yakalanan düzensiz göçmenlerin içerisinde sosyal medya hesabından Türk Milleti ve Devletini aşağılayıcı paylaşımlar yapan H.D isimli düzensiz göçmenin olduğu belirlendi.

Aydinda 10 Duzensiz Gocmen Yakalandi Aralarinda Cirkin Paylasimlar Yapan Suriyeli De Var 507751 5C5F8Ca4392A22B2D4E8D9Eda8C7911E

GÖÇMENLERE CEZA UYGULANDI

Koçarlı ilçesine bağlı Cincin Mahallesinde bir işyerinde yapılan kontrolde 2 düzensiz göçmenin çalışma izni ve geçici koruma kimlik belgesi bulunmadığı tespit edildi. Ülkeye yasa dışı yollarla giriş yaptığı tespit edilen 10 düzensiz göçmene kişi başı 22 bin 834 TL toplam 228 bin 834 TL idari para cezası uygulanarak Aydın Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.
Düzensiz göçmenleri çalıştıran işyeri hakkında ilgili kurum tarafından cezai işlem uygulanacağı bildirildi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ