Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, bu ayki toplantısının ilk birleşimini gerçekleştirdi. Belediye Meclisi Salonu’nda düzenlenen toplantıyı, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yönetti. Toplantıda bir araya gelen Çerçioğlu ve meclis üyeleri, 10’u ek olmak üzere toplam 16 madde görüştü. Maddelerin görüşülmesinin ardından CHP'li meclis üyeleri Celalettin Erol, Rıza Yörüyen, Barış Altıntaş, Yiğit Menderes, Kadir Mutlu ve Mehmet Güler, meclis başkanı Çerçioğlu’na önerge sundu. Oylamaya sunulan önerge, oy birliği ile kabul edildi.

Aydin Malatyanin Deprem Yaralarini Saracak 494797 C1D6B4F9A851B84Bbadb38Cbb3Fc8Bab

Discord ve Telegram kapatılacak mı? Bakan Uraloğlu'ndan açıklama Discord ve Telegram kapatılacak mı? Bakan Uraloğlu'ndan açıklama

Alınan karara göre Aydın Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihli depremden olumsuz etkilenen Malatya’ya bağlı Arapkir, Yazıhan, Hekimhan, Arguvan ve Doğanşehir belediyelerine, halen giderilemeyen altyapı ve üstyapı eksikliklerinin tamamlanması amacıyla ihtiyaç duydukları destek verilecek. Yapılacak yatırımlar, Fen İşleri Daire Başkanlığı bütçesinden karşılanacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, deprem bölgesi ile ilgili alınan kararın hayırlı olmasını diledi.

Aydin Malatyanin Deprem Yaralarini Saracak 494797 8D216F91Afa632182Dc48Bd28D69F6Ac

Muhabir: EMRAH DİNÇER