Kuşadası Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kuşadası İlçe Başkanlığı'nın, Korumar Otel'de düzenlediği, 'Türkiye Buluşmaları' toplantı programına AK Parti MKYK üyesi ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Harun Armağan, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, ilçe teşkilatı ve mahalle başkanları katılım gösterdi.

'TEŞKİLATIMIZIN HER BİR ÜYESİ İLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ'

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, 'Teşkilat içi kahvaltı programımızda bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz sözleri ile' başladığı konuşmasına, 'Türkiye'de toplumun bütün resimleri ile bir araya gelerek 6 binin üzerindende program gerçekleştiren Türkiye buluşmalarında kapsamında, bugün teşkilatımız tam kadro Aydın ve 17 ilçemizde sahada olacak. İlimizin ve ilçemizin siyasal fotoğrafını farklı bakış açılarıyla çekmeyi amaçlayan çalışma çerçevesinde oluşturulacak raporda, partimizin ve teşkilatımızın, önümüzdeki önce genel seçimler ve sonrasında yerel seçimler için yol haritamızı belirleyecek. Kuşadası AK Parti ilçe teşkilatı olarak geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiğimiz delege seçimi sonrası, önümüzdeki günlerde kongremizin netleşmesiyle belediyelerimizi tek tek ziyaret ederek kongre hazırlıklarımızı tamamlayacağız. İnşallah, 26 Ekim Cumartesi günü Kuşadası Ticaret Odası'nda kongremizi gerçekleştireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Recap Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedeflere genel merkezimizin çizdiği çerçevede, teşkilatımızın her bir üyesi ile gecemizi gündüzüm katarak çalışmaya devam edeceğiz' şeklinde devam etti.

Ak Parti Kusadasi Turkiye Bulusmalari Cercevesinde Toplandi 507057 6D7D37Ef6850250C2Dc8Dbeb853Eb7Cf

'HER ZAMAN SAHADAYIZ VE O YÜZDEN TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK PARTİSİYİZ'

Toplantıda söz alan, AK Parti MKYK üyesi ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Harun Armağan ise konuşmasına, 'Konuşmama başlamadan önce Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını sizlere iletmek istiyorum' diyerek, 'Başkanımızla birlikte, teşkilat başkanlığımızın yaptığı Türkiye buluşmaları çalışmaları kapsamında, Türkiye'de sadece Aydın'da değil 81 ilde tüm ilçelerinde, parti merkez yönetim kurulu üyelerimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz sürekli olarak teşkilat çalışmalarının içerisindedir. AK Parti'nin tüm diğer partilere göre en büyük özelliklerinden bir tanesi aslında budur. Bizim seçim öncesi veya seçim sonrası gibi zamanlar için bir ayrımımız yoktur. Biz her zaman sahada olan tek partiyiz. Biz bu illere ve ilçelere gittiğimizde oradan Ankara'dan veya genel merkezden tüm teşkilat olarak, ülke teşkilatı olarak oraları ziyaret yapan genelde tek teşkilatız. Kaldı ki şu an seçim döneminde dahi değiliz ama biz her zaman AK Parti için, AK Parti'nin teşkilatının güçlü olması vesilesiyle her zaman sahadayız. O yüzden, biz hala Türkiye'nin en büyük partisiyiz'dedi.

'AK PARTİ BAHANE BULMA MAKAMI DEĞİL ÇÖZÜM BULMA MAKAMIDIR'

AK Parti, Türkiye'nin tüm bölgelerinde; 81 ilde sahada olan tek partidir' sözleri ile konuşmasına devam eden Armağan, 'İnşallah bu çalışmalarımızın meyvesini 22 yıldır nasıl alıyorsak, bundan sonraki genel ve yerel seçimlerde de yine alacağız. Tabii ki seçimler için önümüzde uzun bir süre var. Bizim için halkımızın içinde olmak, halkımızın sorunlarını devamlı not etmek, onlara devamlı çözüm bulmak en büyük ürünümüzdür. AK Parti'nin devamlı sorunları çözen bir parti olmasıdır. Biz şikayet edilme makamı değiliz. Biz bahane bulma makamı değiliz. Biz her zaman çözüm bulma makamıyız. Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde çözemeyeceğimiz sorunlar yok. Bu politikalar bizi öyle bir noktaya getiriyor ki sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da en iyi şekilde bunları temsil ediyoruz'dedi.

Başkan Ömer Günel basın mensuplarıyla buluştu Başkan Ömer Günel basın mensuplarıyla buluştu

Ak Parti Kusadasi Turkiye Bulusmalari Cercevesinde Toplandi 507057 B52Bac8C0681Fa01Ddb1Ae912F3Abf3F

'ŞU AN BÜYÜKELÇİLER BAZINDAN EN YAYGIN 3'NCÜ ÜLKEYİZ'

22 yılda AK Parti'yi dış ilişkilerde nerden alıp nereye getirdiğimizi sizlere örnekler anlatabilirim. 2002 yılında çok Batı merkezli dış politika vardı. Amerika, Avrupa ne derse biz de aynı politikalrı uyguluyorduk. 360 derece diplomasi oluşturduk. 360 derece diplomasi nedir? Batı'nın yüzümüzü stratejik olarak belki Avrupa Birliği'nde ,Batı'ya dönmekle beraber, Avrupa Birliği, Birliği bizim için her zaman birinci özelliklerden, stratejik hedeflerden biridir. Ama aynı zamanda Afrika'yla da, Rusya'yla da, Latin Amerika'yla da, Asya'yla da olan ilişkilerimizi geliştirmektir. Biz 2002 yılında iktidara geldiğimizde, Latin Amerika bölgesinde sadece 6 ülkede büyükelçiliğimiz vardı. Sadece 6 ülkede temsilcimiz var. Şu an 18 tane ülkede temsilciliğimiz var. Afrika'da 18 ülkede vardık. Şu an 48 ülkedeyiz. Dünyada 160 tane büyükelçiliğimiz vardı şu an 261'e çıktı. Biz şu an Dünya'da Büyükelçiler bazında en yaygın üçüncü ülkeyiz. Biz Dünya'nın en büyük üçüncü ekonomisi değiliz. En zengin üçüncü ülkesi de değiliz. Ama en yaygın diplomasi tarafından üçüncü ülkeyiz. Neden böyle? Çünkü bu bizim vizyonumuz gösteriyor. Çünkü bu bizim kendimizi anlatma çabamızı gösteriyor. Cumhurbaşkanımızın, bizim dış politikamızın en güzel özetleyen ifadelerinden bir tanesi de girişimci ve insani politika. Neden girişimci? Çünkü biz bugün 250 ayrı noktaya ihracat yapıyoruz. Çünkü biz hiç Büyükelçiliğimizin olmadığı bir ülkeye, Büyükelçilik açtığımızda, ticaret ateşemizi gönderdiğimizde, Türk Havayollarımızı oraya uçurduğumuzda, oradaki ticaretimiz yüzde 27 artıyor. 85-90 milyar dolarlık ticaret hacimlerinden bugün neredeyse 700 milyar dolara ulaştık.

Ak Parti Kusadasi Turkiye Bulusmalari Cercevesinde Toplandi 507057 272E640Ee29931293790Ddc7665C1601

'SON 22 YILDA DÜNYA ÇAPINDA EKONOMİSİNİ EN FAZLA BÜYÜTEN ÜLKE TÜRKİYE'DİR'

Son 22 yılda, dünya çapında ülkeler listesi yaparsanız, son 22 yılda ekonomisini en fazla büyüten ülke Türkiye. Çin ya da Avrupa ülkeleri değil, Türkiye. Bugün tabii ki ekonomik olarak bazı enflasyon sıkıntılarını yaşıyoruz. Hem pandeminin, hem İsrail'le Rusya savaşının, hem depremin. Tabii ki bizim üzerimizde ekonomik olarak bazı etkileri var. Ama 22 yıla baktığımızda bütün bu dönemde, Türkiye hala en fazla gelişim kat eden ülke. Bunu da yapmamızın en büyük sebebi de birincisi dış politikada çok etkin ve aktif bir rol oynamak. Ülke olarak her noktada bulunduğumuz, ekonomik olarak kendimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Şimdi bunların belki bize günlük hayatımıza çok etkisi olmayabilir ama bunlar ülkemizin bütün dış politikalardaki çok noktada etkili. Sürekli olarak yabancı heyetleri karşılıyoruz. Bugün dışarda ne olursa içişlerini de etkiliyor.Güçlü bir iktidar ve irade olduğu zaman bu her noktada bir artı olarak karşımıza çıkıyor.

Muhabir: AYLİN ESER