AK Partili Sarıgöz'ün açıklamasına CHP 'li Gürbilek'ten zehir zemberek sözler AK Partili Sarıgöz'ün açıklamasına CHP 'li Gürbilek'ten zehir zemberek sözler

Aydın’ın Çine ilçesinde CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in elektrik kesintilerine tepki göstererek AK Parti iktidarına eleştirdiği açıklamalara AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir’den cevap geldi.

ŞAHİN’E KONFORLU BÜRO GÖNDERMESİ

CHP’li Şahin’e cevap veren AK Partili Kandemir, yazılı olarak yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “CHP İlçe Başkanı’nın 15 Temmuz günü verdiği açıklamayı şaşkınlıkla okudum. Sayın Şahin yine günün anlam ve önemini baltalamak için beş mahallemizde hemşerilerimize daha iyi hizmet vermek için yapılanları büyütüp köpürtüp kendine göre açıklama yapmış. Tabi konforlu bürosundan çıkıp o mahallelerimizdeki hemşerilerimizle görüşse bu çalışmalardan memnun olduklarını görürdü. Maksadını aşan, hadsiz ve kifayetsiz muhteris açıklamalar yapacağına, hain darbecilere ve darbeci zihniyete karşı durur, Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzde yürekli olur meydanlarda olurdu. Milletin iradesine sahip çıkmada milletten yana olurdu. Ama nerde. Bu memlekette zihniyetinin yönettiği belediye, demokrasi şehidimiz merhum Başbakanımız Adnan Menderes’in adını taşıyan bulvardan tabelaları kaldırdı ve bir daha da yerine takmadı. Bu millet nasıl merhum başbakanımızı unutmadıysa 15 Temmuz’u da unutmayacak. Ne kadar ironiyle, laf salatasıyla bulandırmaya çalışsa da demokrasiye milli iradeye sahip çıkacak.”

Kaynak: HABER MERKEZİ