AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı, 8. Olağan Kongre süreci kapsamında delege seçimi yapıyor. Seçim için partinin il binasında 10 sandık kuruldu. Tek liste ile gidilen delege seçiminde, ilçenin 83 mahallesinden gelen partililer oylarını kullanıyor. Saat 17.00’ye kadar devam edecek seçimin sonucunda, 13 Ekim’de yapılacak ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delege belirlenecek. İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, seçimde oy kullanmaya gelen partilileri karşılıyor.

CHP’li Karakoz, “Pamuk fiyatı en az 35 lira olmalı” CHP’li Karakoz, “Pamuk fiyatı en az 35 lira olmalı”

123 Sss

23 BİN ÜYE

Başkan Kendiriloğlu, delege seçiminin partisine, milletine ve Aydın’a hayırlı olmasını dileyerek, “Kongre takvimimiz belli oldu. Bu kapsamda delege seçimimizi yapıyoruz. Delege seçimimiz, partimize, milletimize ve Aydın’a hayırlı ve uğurlu olsun. 22-23 bin arasında üyemiz var. Üyelerimizi, gerek mesaj atarak, gerekse yaptığımız açıklamalarla delege seçimi ile ilgili bilgilendirdik. Seçim için toplam 10 sandık kurduk. Saat 11.00’de başlamasına rağmen delege seçimimize, güzel bir katılım var. Üyelerimiz hür iradeleri ile oylarını kullanıyorlar. İlerleyen saatlerde seçime katılımın daha da artmasını bekliyoruz” dedi.

123 Ss

TEK LİSTE

Delege seçimini, tek liste ile yaptıklarını anlatan Başkan Kendirlioğlu, şunları kaydetti: “Ben, teşkilatçı bir ilçe başkanıyım. Teşkilatımın görüşlerini almak benim boynumun borcudur. Yönetim olarak, tüm mahalle başkanlarımızla görüşerek delege listemizi oluşturduk.”
Delege seçimi için Aydın İl Başkanlığı salonunun gayet uygun bir yer olduğunu belirten Kendirlioğlu, bu salonun, ildeki birçok salondan büyük olduğunun altını çizdi. Kendiriloğlu, ilçe kongresini de 13 Ekim’de Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapacaklarını sözlerine ekledi.

Sandık başlarında zaman zaman kalabalıklar oluşurken, seçime, ilçenin en uzak mahallelerinden bile partililerin katılım gösterdiği görüldü.

1 2 3 S

Muhabir: EMRAH DİNÇER