AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı’nın Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği kongreye Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal da katıldı. Kongrede konuşan Ünal, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümenin gurur olduğunu söyledi.

MUHALETEFE ÇIKIŞTI

Muhalefetin iktidara hazırlık yapmayı bile başaramadığını savunan Ünal, girdiği seçimleri kaybeden muhalefetin iktidarda bulunan lider Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye saygı duyması gerektiğini söyledi. 22 yıldır tüm badirelere, güçlüklere, sıkıntılara, saldırılara, tezgahlara, tuzaklara ve oyunlara rağmen Türkiye’yi omuzlarında taşıdıklarını belirten Ünal, “Bunlara bakarsanız bunlar o kadar yukardan, üsten konuşuyorlar ki yav siz ne yaptınız? Bugüne kadar neyi başardınız?” diyerek muhalefete çıkıştı.

Ak Parti Bugunun Sorunlarini Da Cozer 511530 6D04078A2Cfc43946C3E4762F88841Cd

“MUHALEFET OLMAYI DÜŞMAN OLMAK OLARAK GÖRDÜLER”

Muhalefetin düşman demek olmadığının altını çizen Ünal, “Muhalefet, bugünkü Türkçe ile alternatif olma iddiası taşıyan demek. Size soruyorum bu millet, bunları bugüne kadar alternatif olarak gördü mü? Görmedi. Neden biliyor musunuz? Çünkü bunlar muhalif olmayı düşman olmak olarak maalesef gördüler ve karşıtlıklarını Erdoğan düşmanlığına dönüştürdüler” diye konuştu.

“HAMDOLSUN BAŞIMIZDA ERDOĞAN VAR”

Siyaseti, kuru iktidar kavgası olarak görmediklerini dile getiren Ünal, şunları kaydetti: “Biz bu siyaseti büyük bir devlet ve millet bütünlüğü olarak görüyoruz. Kimi zaman bunu Nizamı Alem, kimi zaman İlahi Kelimetullah, kimi zaman da Kızıl Elma olarak görüyoruz. Kim olduğumuzu unutmadan, birilerinin bizim moralimizi bozmasına müsaade etmeden, parmaklarımızı kardeşlerimize değil, kendimize doğrultarak mücadele etmeye, ilk cepheyi güçlü tutmaya devam edeceğiz. Hamdolsun başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Bakın bugün dünya, büyük bir lider krizi yaşıyor. Amerika’ya bakıyorsunuz sorun, Avrupa’ya bakıyorsunuz sorun ama Türkiye’de milleti ile kenetlenmiş, derdi milleti olan büyük bir lider var.”

İş arayanlar dikkat! Kamuya 13 bin 208 personel alımı yapılacak İş arayanlar dikkat! Kamuya 13 bin 208 personel alımı yapılacak

Ak Parti Bugunun Sorunlarini Da Cozer 511530 8E399190Da77De58011C617Bce02Eba1

“YETER Kİ İNANALIM”

AK Parti kadrolarının millete verdiği sözlerin yüzde 85’ini gerçekleştirdiğini anlatan Ünal, “Bugün 2002’deki, 2005’teki, 2010’daki, 2015’deki sorunlar var mı? Hayır. Bugün artık ne var biliyor musunuz? Bugünün sorunları var. Dünün sorunlarını çözen AK Parti, bugünün sorunlarını da çözer. Yeter ki inanalım, birilerinin bizi karamsarlığa, umutsuzluğa sevk etmesine müsaade etmeyelim” ifadelerini kullandı. Ünal, inandıkları yolda yürümeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: EMRAH DİNÇER