Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma hız kesmeden sürüyor. Cinayetle ilgili olarak 12 kişinin tutuklu olduğu soruşturmada yeni deliller gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

CNN TÜRK muhabiri Ümit Uzun, soruşturmada telefon sinyallerinin kritik bir rol oynadığını belirtti. Uzun, “Cinayetin nasıl işlendiği kim tarafından işlendiğini ortaya çıkarmış değil” dedi.

Ender bulunan tırtıl türü Karacasu'da görüldü Ender bulunan tırtıl türü Karacasu'da görüldü

Ekran Görüntüsü 2024 10 13 180155

Uzun, Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın cinayet günü aynı yerde bulunduklarının tespit edildiğini aktararak, "İkili birlikte yan yana hareket etti. Amca Salim Güran'la Nevzat Bahtiyar'ın telefonlarının 15.21'de bir araya geldiği belirlendi. Narin en son 15.18'de görülmüştü. Bu dakikalar bize ipucu veriyor. Bölgedeki tüm kamera görüntüleri inceleniyor” ifadelerini kullandı.

ÖZELLİKLE PAZARTESİNE DİKKAT

Soruşturmanın çok sayıda delile ihtiyaç duyduğunu belirten Uzun, “Soruşturmanın biraz daha derinleştiğini ve önemli gelişmelerin yaşanabileceğine dair ipuçları alıyoruz, duyumlar da alıyoruz. Özellikle Pazartesi günü Narin cinayetiyle ilgili yeni gelişmelere tanık olabileceğimizi duyuyoruz. Bunu özellikle belirtelim. Soruşturmanın derinleştiğini ve soruşturmanın daha da ilerlediğini söyleyelim. Pazartesi günü önemli bir gelişme yaşanabileceğine dair duyum aldık. Bunu özellikle belirtelim" dedi.

Pazartesi günü kritik bir gelişmenin olabileceği duyumlarını aldıklarını vurgulayan Uzun, bu tarihin soruşturmada önemli bir aşama olabileceğini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ