Başkan Günel, çocuklar için imzayı attı Başkan Günel, çocuklar için imzayı attı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bakanlık makamında 3 Temmuz 2024 tarihinde Bakan Mehmet Fatih Kacır ile yapılan görüşmelerin ardından hibe sözü alınan TEKNOKENT İnşaat Projesi için ADÜ’de istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, TEKNOKENT A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Akkaya, Müdür Yardımcısı Fatih Ulutaş katıldı.

A D Ü Ü Ü-2

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ

Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgeleri ile iş birliği çalışmalarında önemli ilerlemeler kaydedildiğini belirterek, devam eden süreç boyunca üniversite-sanayi iş birliği konusunda çok daha verimli sonuçlar elde edileceğini ifade etti. Bu bağlamda, ADÜ’de yapılacak yeni TEKNOKENT binasının önem arz ettiğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Bülent Kent, “TEKNOKENT, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini destekleyerek, sanayi ile Üniversitemiz arasında etkili bir iş birliği ortamı yaratacak ve girişimcilere yeni fırsatlar sunacaktır. Böylece, öğrenciler ve sanayi paydaşları için yenilikçi projelerin hayata geçirilmesi mümkün hale gelecektir” dedi.

Rektör Prof. Dr. Bülent Kent, ADÜ ve Aydın’a değer katacak olan bu önemli proje için başta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır olmak üzere AK Parti Aydın Milletvekilleri ve STK temsilcilerine teşekkür etti.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ