ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Aydın İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Yalçın Mumcu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol ile İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Öğr. Gör. Muammer Erden, ADÜ Arama Kurtarma Ekip Lideri Öğr. Gör. Evrim Çevik eşlik etti. İl AFAD Müdürlüğününün yaptığı çalışmaları yerinde gözlemleyerek bilgi alan Rektör Prof. Dr. Bülent Kent, kuruma ait binaları gezerek, kullanılan araç ve gereçleri inceledi.

Kuşadası Belediyesi’nin temizlik mesaisi hız kesmeden devam ediyor Kuşadası Belediyesi’nin temizlik mesaisi hız kesmeden devam ediyor

Adude Afet Acil Yonetim Merkezi Kurulacak 489295 B848699C7F5Cc1F5C5109996636De81C

“DAHA GÜVENLİ BİR KAMPÜS TESİS EDECEĞİZ”

Afet ve acil durum hallerinde yapılan müdahalelerin etkin bir biçimde yürütülmesi için gerekli önlemlerin alınmasının hayati önem taşıdığına değinen Rektör Prof. Dr. Bülent Kent, üniversitenin acil durumlarda yapması ve alması gereken önlemleri en üst düzeyde sağlayacağını ve ADÜ bünyesinde de Afet ve Acil Yönetim Merkezi’nin kurulması için çalışmaların başlatıldığını belirtti. Rektör Kent, “Üniversitemiz lokasyonunu esas alarak gerçekleşmesi muhtemel tüm afetler ile ilgili gerekli tedbirleri almak amacıyla gözde kurumumuz AFAD'ı ziyaret ettik. İşbirliği ile daha güvenli bir kampüs tesis edeceğiz” diye konuştu.

Adude Afet Acil Yonetim Merkezi Kurulacak 489295 57Aa9031E19688A0Ff22F5Ae093D4C1D

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE