Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) tarafından Ayhan Sicimoğlu’nun katkılarıyla düzenlenen, 3.Uluslararası Kuşadası Sokak Festivali’nde, 7 Akdeniz ülkesinden gelen Dünya Şefler Birliği üyesi aşçıların hazırladığı yemekler, lezzet rotalarında ve Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı’nda misafirlerle buluştu. ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Emrah Köksal Sezgin'in festival danışma kurulunda yer aldığı programda, Sezgin ile birlikte, 7 farklı lezzetin hazırlanmasında, dağıtılmasında ve ülkelere ait yemek workshoplarının yapımında, ADÜ Aşçılık programı Öğr. Gör. Dr. Ahu Sezgin ve ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu'nun öğrencileri de görev aldı.
ADÜ KUŞADASI'NA PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Türkiye, İspanya, Tunus, Hırvatistan, İtalya, Fransa ve Yunanistan’ın ünlü yemeklerini tanıttığı, 3. Kuşadası Uluslararası Sokak Festivali’nin, Tarihi Kervansaray'da gerçekleştirilen atölye çalışmalarına Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel ve kalabalık bir davetli topluluğu katılım gösterdi. Festival kapsamında Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve KUSAV Yönetim Kurulu Başkanı Levent Köylü tarafından ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem’e, ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel'e ve ADÜ Aşçılık programı Öğr. Gör. Dr. Emrah Köksal Sezgin'e plaket takdiminde bulunuldu.