Nazilli'de olağanüstü toplantı: Meydanın ismi değişiyor Nazilli'de olağanüstü toplantı: Meydanın ismi değişiyor

ADÜ Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Yasemin Işık Balcı, Dr.Öğr. Üyesi Özgür Cartı, Dr.Öğr. Üyesi Yusuf Ziya Aral, Sorumlu Hemşire İfaket Meşealan ve Tıp Fakültesi Öğrenci Toplulukları tedavi gören lösemi ve solid organ tümörü çocuk hastaları yararına düzenlediği kermes ile farkındalık yarattı. Etkinlik, akademisyen, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Kermesten elde edilen gelir, hastaların tedavi süreçlerine katkı sağlamak amacıyla kullanılacak.

Adu Hastanesinde Anlamli Kermes 514337 A9A6Ff086C5Cd4Be1Cf8227Cfabaed31

“MADDİ MANEVİ DESTEK”

Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yasemin Işık Balcı, anlamlı etkinliğe destek sağlayanlara teşekkür ederek, “Bugün burada lösemi ve solid organ tümörüyle mücadele eden çocuklarımızın tedavi süreçlerine hem maddi hem de manevi destek sağlamak amacıyla bir aradayız. Bu anlamlı etkinliğe katılarak bizlere destek veren herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeye katkıda bulunmak, hepimiz için en büyük mutluluk kaynağı" dedi.

Adu Hastanesinde Anlamli Kermes 514337 Fbc95140D4E943450Dcfb8E4187D22Aa

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil, ise, “Çocuklarımız için burada bir aradayız. Lösemi ve solid organ tümörüyle mücadele eden evlatlarımızın yanında olmak, onların ve ailelerinin bu zorlu süreçte yalnız olmadığını hissettirmek bizim en büyük sorumluluğumuz. Bu kermes sadece bir etkinlik değil, aslında çocuklarımıza umut ve güç vermek için yaptığımız bir çağrıdır. Destek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bir çocuğun yüzündeki gülümseme, dünyadaki en kıymetli şeydir ve biz bugün bu gülümsemelere bir nebze olsun katkı sağladık" diyerek benzer etkinliklerin devam edeceğini ve toplumla el ele vererek bu zorlu süreçte hastalara destek olmayı sürdüreceklerini belirtti.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ