TMMOB’un taleplerinin hukuka uygun olmadığı ortaya çıktı TMMOB’un taleplerinin hukuka uygun olmadığı ortaya çıktı

İl yöneticiliği ve milletvekili adaylığı yaptığı Yeniden Refah Partisi’nden ayrılarak, AK Parti’ye dönen Cumali Uçar, kongre sürecinin konuşulduğu AK Parti’de Aydın İl Başkanlığı’na talip oldu. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin 23’üncü kuruluş yıl dönümünde, parti yöneticilerine yönelik yaptığı “Yorulan varsa, kenara çekilsin” açıklamasını hatırlatan Uçar, “Umarım AK Partimizin kıymetli yöneticileri bu şiar ile hareket eder” dedi.

Adayligini Aciklayip Destek Istedi Erdoganin Yorulan Varsa Kenara Cekilsin Sozunu Hatirlatti 498156 Ceb03Fe058C465C55B9E4E7C43409213
Uçar, AK Parti Aydın İl Başkan adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, Aydınlı vatandaşlara ve AK Parti’ye gönül veren seçmenlere seslenerek, “Siz de biliyorsunuz ki AK Parti’mizin kuruluş yılının üzerinden 23 yıl geçti. Dile kolay bu süreçte milletimizin partisi ‘AK Parti’de birçok kademede yer almış, mevcut İl başkanı Gökhan Ökten Bey ile 27. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı olmuş bir kardeşinizim. Ayrıca Yeniden Refah Partisi’nde il yöneticiliği, 28. dönem Aydın Milletvekili adaylığı yapmış ve de 30 Mayıs 2023 tarihinde gerek ülkemizin ve Aydın ilimizin bekası, yaşanabilir bir şehir idealiyle, Yeniden Refah Partisi’nden istifa etmiş, Cumhur İttifakı paydaşlarımızı cani gönülden destekleyip, tüm çalışmalara katılmış biri olarak, şunları ifade etmek isterim ki; ‘Bir genç olarak bir yola çıktım ve de AK Parti Aydın İl Başkan adaylığımın başta milletimize, teşkilat üyelerimize ve de kıymetli basın kuruluşlarımıza ilan ediyorum. Biliyorsunuz ki Sayın Cumhurbaşkanımız 14 Ağustos 2024 tarihinde gerekli açıklamayı şu cümlelerle ‘Yorulan varsa, kenara çekilsin’ teşkilatlarımızdaki yöneticilere yapmıştır. Umarım gençlerimizi, yediden yetmişe temsil eden AK Partimizin kıymetli yöneticileri bu şiar ile hareket eder ve ‘milletimizin kurduğu AK Parti’yi ve sadece bizim tabela astığımız AK Parti’yi’ biz geçlere teslim eder. Saygılarımı sunar ve tüm teşkilatlarımızdan desteklerini beklerim” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ