Sınav Eğitim Kurumları adına Baran Canpolat ve Halis Canpolat’ın yer aldığı Sınav Eğitim Kurumları’na yapılan teşekkür ziyaretinde Efeler 09 SK'nın başkanı Mahmut Gözüaçık, Kulüp yöneticileri Ömür Makascıoğlu, Özgür Makascıoğlu ve Eray Günaydın kulübün İletişim Reklam ve Medya Sorumlusu Umut Kaşan da hazır bulundu.

10 Numara Sportif Didim Skdan Egitim Kurumuna Ziyaret 506942 3A0C10D07B38E47Bc6044Faba2B0F639

İBB başkanı İmamoğlu’na Gençay’dan destek İBB başkanı İmamoğlu’na Gençay’dan destek

Yapılan teşekkür ziyaretinde 10 Numara Sportif Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda TFF 3. Lig ekibi Efeler 09 FK'nın Kulüp Başkanı Mahmut Gözüaçık kulübü çok kısa bir süre önce devraldıklarının altını çizerek Fenerbahçe’de 10 yıl Altınordu’da 3 yıl ve Altay Spor Kulüplerinde altyapıda görev yapan bir eğitmen olarak kendisinin de yıllardır çocuklarla ve gençlerle çalışan ve alt yapıya yatırımlar yapan bir spor eğitmeni olarak Didim Sıvan Eğitim Kurumları ile yapılan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek takımın adı ile ilgili olarak Sınav Eğitim Kurumlarına geniş bilgi verdi.

10 Numara Sportif Didim Skdan Egitim Kurumuna Ziyaret 506942 C969Ef307D92E8F12F43A087881D6142

“KAZANAN DİDİM OLACAK”

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Efeler 09 SK ‘un isim değişikliği için Türkiye Futbol Federasyonu'na yapılan resmi başvurunun 5 Ocak’ta gerçekleşeceğinin altını çizen Kulüp Başkanı Mahmut Gözüaçık kulübün isminin 10 Numara Sportif Didim SK olacağını belirterek Didim’in profesyonel ligde mücadele vermesinin gerek Didim tanıtımında gerekse de takıma destek ve katkı veren birlikte yol aldıkları Didim’in birbirinden güçlü markaları açısından da önemli olduğuna vurgu yaparak “Didim halkı ve iş insanlarımızın maddi manevi desteği ile güzel ilçemiz Didim'i en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak için gece gündüz çalışacağımıza takım adına söz veriyoruz. 10 Numara Sportif olarak eğitime, gençlere ve çocuklara inanıyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Hedeflerimiz ve hayallerimiz çok büyük. Her durumda Didim kazansın istiyoruz. Didim Atatürk Stadı’nı profesyonel lig maçlarına hazır hale getirmek için çok büyük çaba ve emek harcadık. Didim tribünlerin enerjisi çok güzeldi. Didim tribünleri gelecekte spor camiasına örnek olacaktır. Sınav Eğitim Kurumları’na sağladıkları destek ve katkı için çok teşekkür ederiz” dedi.

10 Numara Sportif Didim Skdan Egitim Kurumuna Ziyaret 506942 B8129070137A0B7Feabebfd576D39E81

“DİDİM KAZANSIN İSTİYORUZ”

Sınav Eğitim Kurumları adına konuşan Baran Canpolat ise konuşmasında Didim’de eğitimde öncü marka olan Sınav Eğitim Kurumları öğrencileri ile maçlara geleceklerini gençlerin ve çocukların sınav maratonu dışında doğru hobiler geliştirmelerini çok önemsediklerini spor ile erken yaşta tanışan çocukların hayatlarına dokunan kazanımlar elde ettiklerinin altını çizerek “ Temel eğitimin spor ve sanatla bir bütün olduğuna inanıyoruz. Profesyonel ligde mücadele veren tüm sporcularımıza ve Didim’in takımı 10 Numara Sportif Didim S.K’YA başarılar dileriz.” İfadelerine yer verdi. Didim’in eğitim kurumu olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ifadeleri ile kurucu eğitmen Halis Canpolat da yapılan bu özel ve anlamlı iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN