Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Yıldızspor, Kaya Özcan başkanlığında ortaya koyduğu çalışmalarla büyük takdir topluyor. Aydın’ın marka kulüplerinden biri olan Yıldızspor, A takım ve altyapıda yer alan bütün oyuncularına profesyonel kulüplerin tüm imkanlarını sunuyor. Son dönemde çok sayıda genç oyuncusunu Süper Lig başta olmak üzere 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’in önemli takımlarına gönderen Yıldızspor, ortaya koyduğu vizyon anlayışıyla sadece oyuncu yetiştirmiyor aynı zamanda gençleri eğiterek topluma kazandırıyor.

Yildizspor Sadece Oyuncu Yetistirmiyor Topluma Gencler Kazandiriyor 512409 A4E2B08505A167B677D09Dab791D029E

“YILDIZSPOR, BİR SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GİBİ”

Kulüp Başkanı Kaya Özcan başta olmak antrenörler, oyuncularla yakından ilgilenerek adeta bir aile ortamı sunuyor. Gençlere verdiği değerle alkış alan Yıldızspor’da Antrenör Samet Albayrak, kulübün bu yöndeki çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldızspor’un hem futbolcular hem biz genç antrenörler için inanılmaz bir kulüp olduğunun altını çizen Albayrak, “Çok fazla kulüpte oynadım, çok fazla antrenör, başkan ve yönetici gördüm. Yıldızspor’daki oluşumu başka bir kulüpte görmedim. Altyapıya önem veren birkaç kulüpte oynadım ama zihniyet bu değildi. Zihniyet tamamen oyuncular üzerinden para kazanmaktı. Buradaki amaç çok daha farklı. Yıldızspor, bir sosyal hizmetler müdürlüğü gibi. Yıldızspor her alanda gençleri topluma kazandırıyor.” diye konuştu.

Nazilli'de otomobil alev aldı! Sürücü son anda canını kurtardı Nazilli'de otomobil alev aldı! Sürücü son anda canını kurtardı

Yildizspor Sadece Oyuncu Yetistirmiyor Topluma Gencler Kazandiriyor 512409 Dc14D223E812741122E416F8B2375E62

“BİZ BU ÜLKEYE HİZMET VERİYORUZ”

Yıldızspor’un Aydın’ın küçük çocuklarına, gençlerine, çok önemli bir hizmet verdiğini vurgulayan Albayrak, “Günümüz ülke şartlarında gençlerimizin ne kadar kötü alışkanlıklardan uzak tutabilirsek bizler için o kadar avantaj. Biz bünyemizde bulunan bütün futbolcuları, belki futbola kazandıramayacağız. Ama çocukları, gençleri spora yönlendirerek topluma iyi insanlar kazandırabiliriz. Ben bütün velilerime de şunu söylüyorum. Tabi ki de çocuklarımız okusunlar, iyi yerlere gelsinler ama lütfen bir spor yapsınlar. Biz o yüzden çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyoruz. Biz oyuncu yetiştiriyoruz ama aynı zamanda bu ülkeye hizmet veriyoruz. Bizi insanlar anlasın.” ifadelerini kullandı.

Yildizspor Sadece Oyuncu Yetistirmiyor Topluma Gencler Kazandiriyor 512409 4075C7C56A2E5Bbe6C3F8Fff23Fc6A84

Kaynak: SPOR SERVİSİ