Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), sürücülerin daha rahat ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için yol çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda, KGM, birçok otoyolda bakım ve üstyapı çalışmalarını sürdürmeye devam ettiğini duyurarak, bazı otoyollarda trafiğin tek yönlü yapıldığını duyurdu. 

Sürücülerin söz konusu uyarıya dikkate almasını ve çalışma yapılan alanlarda yavaş gidilmesi konusunda hatırlatma yapıldı. 

BUHARKENT KAVŞAĞI'NA DİKKAT

Müdürlükten yapılan duyuruya göre, Aydın-Denizli Otoyolu'ndaki Buharkent kavşağındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım, yolun sadece bir bölümünden kontrollü şekilde yapılıyor. Bu rotayı kullanacak olan sürücülerin söz konusu noktaya geldiğinde yavaş gitmesi ve daha dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı. 

1609504970866 Thumbs B C 563084

İŞTE DİĞER YOLLAR!

Müdürlük'ten yapılan duyuruda, işte üstyapı ve bakım onarım çalışmalarının devam ettiği rotalar şu şekilde:

Anadolu Otoyolu, Körfez-İzmit Batı Kavşakları 73-81 kilometreleri. 

Efeler’in ekipleri afetlere karşı eğitimlerini tamamladı Efeler’in ekipleri afetlere karşı eğitimlerini tamamladı

İstanbul-Ankara istikametinde üst yapı çalışmaları da devam etmekte. Saat 22:00 ila 06:00 saatlerinde O-4 TEM Otoyolu trafiğe tamamen kapatılacak. Bu istikamette yolculuk yapan sürücüler, Körfez Kavşağı'ndan D-100 Devlet yoluna yönlendiriliyor.

Adapazarı-Mekece yolunun 8-10. kilometrelerinde yapılan bakım çalışmaları sebebiyle, trafik akışı sağ taraftan çift yönlü sağlanıyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 20-27. kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ