Bu Burçlar Kasım Ayında Paraya Doyacak: Şans Onların Yanında! Bu Burçlar Kasım Ayında Paraya Doyacak: Şans Onların Yanında!

Aydın’da sevilen iş insanı Abdürahim Tikbaş tarafından 6 yıl önce hizmete açılan Aymira Otel ve Spa, ünlü sanatçıların da tercihi olmaya devam ediyor. Güler yüzlü ve profesyonel ekibiyle huzur dolu bir konaklama imkanı sunan Aymira Otel ve Spa, ünlü sinema ve tiyatro oyuncuları Aydan Şener ve Hakan Altıner’den tam not aldı. Stabey Organizasyon ve Aydın Kültür Turizm Derneği’nin iş birliğinde sahnelenen ‘Kibarlık Budalası’ adlı oyun için Aydın’a gelen Şener ve Altıner, Aymira Otel ve Spa’da konakladı. Otel sahibi Abdürahim Tikbaş tarafından karşılanan ünlü oyuncular, Aymira Otel ve Spa’ya övgü yağdırdı. Ünlü sanatçılar, Aymira Otel ve Spa’nın tüm hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek otel sahibi Tikbaş’a teşekkür etti.

“ÇOK MEMNUN KALDIM”

Hem otele hem de kahvaltı hizmetine hayran kalan ünlü sanatçı Aydan Şener, “Öyle bir dağıldım ki güzelim kahvaltıyı hangisinden yiyeceğimden şaşırdım. Her şey enfes. Çok memnun kaldım. Akşam oyunumuz vardı. Seyirciden çok çok memnun kaldım. Aydın izleyicisi muhteşem. Sonra otelimize geldik. Otelimiz harika. Çok rahat ettik. Manzara çok güzeldi. Yatak, servis, yemekler olağanüstüydü. Çok mutlu bir şekilde dönüyoruz. İnşallah en kısa zamanda yine görüşmek üzere.” dedi.

“PERFORMANSIMIZI AYMİRE OTEL’E BORÇLUYUZ”

Aymira Otel ve Spa’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eden sanatçı Hakan Altıner, “Biz ne zaman Aydın’a gelsek büyük bir dostlukla kendi evimiz gibi özellikle Aymira Otel’de kalmayı tercih ediyoruz. Son derece rahat ettik. Biz tiyatrocular turnede konforlu olmak zorundayız ki akşama iyi bir performans sergileyelim. Aydın’daki en performanslarımızı Aymire Otel’e borçluyuz.” diye konuştu.

TİKBAŞ’TAN YÜKSEL YALOVA’YA TEŞEKKÜR

Ünlü sanatçıları ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Aymira Otel ve Spa’nın sahibi Abdürahim Tikbaş, “Bu köprüyü sağlayan Yüksel Yalova abime çok teşekkür ediyorum. Aydın’ı sanatla buluşturuyor, bir elçi gibi. Sanatçılarımıza hizmet etmek bizler için gurur verici.” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ