Nazilli’de ikinci OSB için mücadele! Hayat kurtaracak proje “sit alanı” engeline takılmıştı Nazilli’de ikinci OSB için mücadele! Hayat kurtaracak proje “sit alanı” engeline takılmıştı

Son Valiler ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Adana Vali Yardımcılığı görevinden Nazilli’ye kaymakam olarak atanan Huriye Küpeli Kan, görevine başlamasıyla birlikte ilk ziyaretçilerini ağırladı. Ziyaret sırasında Hakan Karakuş ve Fatih Özmen, Huriye Küpeli Kan’a yeni görevinde başarılar diledi ve Nazilli için hayırlı olmasını temenni etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Nazilli’nin gelişimi ve geleceği hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ulku Ocaklarindan Nazilli Kaymakami Kana Ziyaret 491251 93A234948E0D27594148E10D55B71E33

"HER ZAMAN YANINDAYIZ"


Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Hakan Karakuş, "Kaymakamımız Huriye Küpeli Kan’ın Nazilli ilçemize değer katacağına inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz ve Nazilli için birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz." dedi.

Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Özmen ise, "Kaymakamımızın görevine başlamasıyla birlikte ilçemizde yeni bir dönemin başlayacağına inanıyoruz. Ülkü Ocakları olarak her zaman kendisinin yanında olacağız ve destekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.
Kaymakam Huriye Küpeli Kan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR