Nazilli’de emekliler için çalışmaya devam eden Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi yepyeni bir desteğe imza attı. Üyeleri için birçok firmayla indirim anlaşması yapan TUED Nazilli Şubesi bu sefer de White Reklam’la indirim anlaşmasına imza attı. White Reklam işyeri sahibi Gökhan Çamurcu ve TUED Nazilli Şube Başkan Orhan Oruç imza töreninde hazır bulunurken, TED yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı. Yapılan yüzde 15’lik indirim anlaşmasıyla üyeler tabela, matbaa, promosyon işlerinde indirimden yararlanacaklar. 

Whatsapp Image 2024 08 03 At 17.50.01

“EMEKLİLERİMİZİN HER KURUŞA VE HER İNDİRİME İHTİYACI VAR”


Yeni anlaşmalar yapmaya devam ettiklerini belirten TUED Nazilli Şube Başkanı Orhan Oruç, “Amacımız üyelerimizin ekonomilerine bir damla katkıda bulunmak. Yeni indirim anlaşmaları yapmaya devam edeceğiz. Bize kayıtlı olmayan bütün emeklilerimizi derneğimize üye olmalarını bekliyoruz. Onlarında bu indirimlerden faydalanmalarını istiyoruz. Bu gün gelinen noktada emeklilerimizin her kuruşa ve her indirime ihtiyacı var. Gelin birlik olalım, gücümüze güç katalım ve indirimlerden faydalanalım” dedi.   

Whatsapp Image 2024 08 03 At 17.50.00

Aydın'da görüldü! Üretici şaşkına döndü Aydın'da görüldü! Üretici şaşkına döndü

“EMEKLİLER BAŞTACIMIZ”


White Reklam işyeri sahibi Gökhan Çamurcu da yaptığı açıklamada, “Büyüklerimiz olan emeklilerimize katkı sunmak istedik. Dernek başkanı Orhan Oruç ve yönetimi böyle bir indirim teklif ettiğinde hemen kabul ettim. Son zamanlarda zor günler geçiriyorlar. İnşallah faydalı olabirim. Emekliler bizim baş tacımız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ