Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre, geçtiğimiz günlerde yapılmış olan 328 sözleşmeli personel alımı kapsamında yedek adayların atamalarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Özellikle Şoför ve Temizlik Görevlisi kadrolarındaki yedek adayların atamaları için duyuru yayınlanmış durumda.

Yedek Aday Listesi Açıklandı

Ticaret Bakanlığı’nın resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre, 6. yedek duyurusu kapsamında, sırası gelen yedek adayların isimleri açıklandı. Bu kadrolar şu şekilde sıralanıyor:

  • Sözleşmeli Destek Personeli (Şoför) Erkek kadrosu

  • Sözleşmeli Destek Personeli (Temizlik, Basit Bakım-Onarım) Erkek kadrosu

Adaylar, bu listelere ulaşmak için bakanlığın resmi sitesinde belirtilen bağlantıları kullanarak yedek aday listelerine göz atabilirler.

Atama İçin Belge Teslimi

Yedek adaylar arasından sırası gelen ve atanma hakkı kazananların, atanabilmeleri için gerekli belgeleri 18 Eylül 2024 saat 18.00’e kadar Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne (Söğütözü Mah. Nizami Gencevi Caddesi 63/1, 06530 Çankaya/ANKARA) elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları gerekiyor. Belirtilen süre içerisinde belgelerini teslim etmeyen adaylar atanma hakkını kaybedecek.

Başkan yardımcısı Süvari sahte hesaplara ateş püskürdü Başkan yardımcısı Süvari sahte hesaplara ateş püskürdü

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Tüm adaylardan talep edilen ortak belgeler şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartı fotokopisi,
  • E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu mezun belgesi veya geçici mezuniyet belgesi,
  • Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (aday tarafından imzalanmış),
  • E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu adli sicil kayıt belgesi,
  • Erkek adaylar için E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu askerlik durum belgesi,
  • 2 adet vesikalık fotoğraf (erkek adaylar gömlek ve kravatlı olmalı; fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik Numarası, ad ve soyad yazılmalıdır).

Adaylar, daha fazla detay ve başvuru koşulları için Ticaret Bakanlığı’nın web sitesinde yer alan ilan detaylarına göz atabilirler. 

https://personel.ticaret.gov.tr/duyurular/sozlesmeli-personel-koruma-ve-guvenlik-gorevlisi-ve-destek-personeli-alimi-kapsaminda-yedek-olarak-yerlesen-adaylara-iliskin-duyuru-6-11-09-2024

Kaynak: HABER MERKEZİ