Nazilli Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı olağan toplantısı başkan Ertuğrul Tetik’in başkanlığında Meclis Salonu'nda yapıldı. Başkan Tetik’in başkanlığında yapılan toplantısında ek gündem maddesiyle birlikte toplam 5 madde görüşüldü. Toplantıda ilk olarak Güney Kalkınma Ajansı ile proje yapmaya yetki, Veterinerlik Müdürlüğü açılması, Cumhuriyet Mahallesi 1283 ada 34 parsel ile Yalınkuyu Mahallesi 107 ada 3 parselin trampa yoluyla kamulaştırılması, Sümer Mahallesi 11 ada 87 parsel ile Sümer Mahallesi 2447 ada 1 parselin trampa yoluyla kamulaştırılması oybirliğiyle kabul edildi.

I M G 20240806 W A0045

ARAÇ DEĞİŞİYOR

Ek madde de ise ekonomik ömrünü tamamlamış araçların tasfiye edilmesine yerine hizmet aracı alımı komisyonda görüşülmek 2’nci oturuma sevk edildi. Komisyon 15 dakika yaptığı görüşme sonunda ek gündem maddesi komisyondan geldiği kabul edildi. Bu madde ile Başkan Tetik’in makam arabası tasfiye edilerek yeni açıklanan tasarruf tedbirleri kapsamında belirlenen şartlarda yeni bir araç alınacak.

I M G 20240806 W A0042

VETERİNERLİK MÜDÜRLÜĞÜ AÇILIYOR

Veterinerlik Müdürlüğü kurulması teklifinde açıklama yapan Ertuğrul Tetik teklifle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hayvanları Koruma Kanunu’nda yapılan değişiklik sebebiyle Nazilli’de bulunan 5 bine yakın sokak köpeği için barınak yapılması, kısırlaştırılması ve rehabilite edilebilmesi için Veterinerlik Müdürlüğü kurulması gerekiyor” dedi. Teklif oy birliğiyle kabul edildi.

Didim’de Gaziler gününe özel tiyatro oyunu sahnelendi Didim’de Gaziler gününe özel tiyatro oyunu sahnelendi

I M G 20240806 W A0048

Kaynak: HABER MERKEZİ