Aydın Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda oynanan maçta 5 maçta 10 puan toplayan Kuyucakspor, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi. Son hafta öncesinde BAL’a yükselmeyi garantileyen Kuyucakspor’da Kulüp Başkanı Akif Tekin, şampiyonluğu değerlendirdi.

Sözlerinde durmadılar! Kulübü devrettiler... Sözlerinde durmadılar! Kulübü devrettiler...

“TAKIMI ZİRVEYE TAŞIDIK”

Sezona şampiyonluk hedefiyle başladıklarını kaydeden Kuyucakspor Kulüp Başkanı Akif Tekin, “BAL hedefimizi çok önceden koymuştuk. Bu anlamda çalışmalarımızı ortaya koyduk. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte çok çalıştık ve başardık. Takımımızı en dipten alarak zirveye taşıdık. Takım olarak sezon içerisinde çok iyi bir mücadele ortaya koyduk ve şampiyon olarak BAL’a yükseldik. Şampiyonluğu hak ettik. Teknik heyetimizi ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak emeklerimizin karşılığını almaktan dolayı çok mutluyuz.” diye konuştu.

Göreve devam edip etmeyeceğiyle ilgili sorulan soruya da cevap veren Tekin, “Bu hafta sonu lig tamamlanacak. Ardından yönetim kurulumuzla değerlendirmeler yapacağız.” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: SPOR SERVİSİ