Söke'de yağmur duası yapıldı Söke'de yağmur duası yapıldı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'un 4. haftasında, Sökespor sahasında Ortaca Belediyespor’u konuk etti. Kırmızı-lacivertli ekip, baştan sona üstün bir oyun sergilediği maçta rakibini 3-0’lık net bir skorla mağlup etti. Mehmet Ali Moğol yönetiminde sezona güçlü bir başlangıç yapan Sökespor, bu galibiyetle ligde üst üste 3. galibiyetini alarak 9 puana ulaştı. 

Whatsapp Görsel 2024 10 27 Saat 18.17.03 235F7Eaa

3. SIRAYA YÜKSELDİ

Karşılaşmaya hızlı başlayan Sökespor, 28. dakikada Yiğit Ferhat Genç’in attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla kapattı. İkinci yarıda da baskısını sürdüren Sökespor, 52. dakikada Ufuk Gülez’in golüyle skoru 2-0’a taşıdı. 86. dakikada Galip Güzel'in kaydettiği golle farkı 3’e çıkaran Sökespor, maçı 3-0 kazandı. Ligin 4. haftasında oluşan puan sıralamasına göre; lider İzmirspor 10 puanla zirvede yer alırken, 9 puanlı Yeşil Çivril Belediyespor 2. sırada bulunuyor. Sökespor, 9 puan ve averaj farkıyla 3. sırada yer alırken, aynı puana sahip Yatağanspor ve Kuyucakspor ise averaj farkıyla sıralanıyor.
Sökespor, aldığı bu galibiyetle üst sıralara tırmanmaya devam ederek şampiyonluk yolunda iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ