Aydın'da spor camiasında kriz: Sosyal medyadan atıştılar Aydın'da spor camiasında kriz: Sosyal medyadan atıştılar

Aydın 2. Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele eden Acarlar Güneşspor, Acarlar Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenmanda sürpriz bir misafir ağırladı. Takımın sponsoru olan esnaf Serkan Altay, futbolcuları ve teknik ekibi ziyaret ederek moral verdi. Altay, yanında getirdiği bir tepsi baklavayı oyunculara kendi elleriyle ikram edip, sezon boyunca başarılar diledi.

Ziyarette, Acarlar Güneşspor Kulübü Başkanı Hüseyin Morgül de hazır bulundu. Başkan Morgül, desteklerinden dolayı Altay’a teşekkür ederek, takımın yanında olan her ismin kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirdi.

İlçe kamuoyunda, önümüzdeki yıl yapılacak İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda, başkan adayı olacağı konuşulan Serkan Altay ise, “Spora ve sporcuya saygımız sonsuz. İmkanlarımız dahilinde kulüplerimize destek vermeye çalışıyoruz. Acarlar Güneşspor’a da katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Sezon boyunca kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER