“ECZANELER TOPLUMA EN YAKIN SAĞLIK DANIŞMANI”
Bugün bizim için mutlu ve güzel bir gün Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, “Ailemize yeni bir kardeşimiz katılıyor. Pırıl pırıl bir eczacımız Sena kardeşimiz katılıyor. Bizim için gerçekten bunlar büyük mutluluk vesilesi. Bir hafta önce yan tarafta yine genç kardeşimizin açılışını birlikte yapmıştık. Şu an buraya açılışını yapıyoruz. Eczaneler topluma en yakın sağlık danışmanlığı, sağlık merkezleri, herhangi bir randevu almanıza gerek kalmadan, kafanıza takılan bir sağlık sorununu. ya da bazen de ailevi meselelerinizi bile paylaşabildiğiniz dostlarınız, eczacılar, buraya bir dostunuzdan katıldı.”
“HAYIRLI, UĞURLU VE FAYDALI OLSUN”
Genç bir kardeşimizin işyeri açılışında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Böylesine güzel bir iş yeri nasıl dışında daha doğrusu eczanemizin açılışında bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bir ay önce yan taraftaki eczanemizi açmıştık Burası daha öncesinde Sosyal Sigortalar Hastanesi olarak Nazilli'mize hizmet veren bir binaydı. Devletimiz, milletimiz var olsun. Şimdi de çok güzel bir tesis olarak algısı sağlığı merkezi olarak faaliyet edecek ve acil müdahalelerin de yapıldığı bir tesisimiz olacak. İnşallah Nazilli'mize yakışan bu güzel tesisler kazandırıldığı müddetçe yanındaki bu güzel iş yerlerini de Nazilli halkımıza hizmet etmeleri açısından değerli arkadaşlarımızın böylesine halkımızın kullanımına sunduklarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı, uğurlu olur. Milletimize faydalı olur. Allah mübarek etsin diyorum” dedi.
Açılışta kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Sena Eczanesinin genç işletmecisi Gülay Sena Akel, “Nazilli halkına şifa dağıtmak en büyük amacım. Bunun için de her zaman buradayım. Çok teşekkürler” dedi.