Pastacılar, AYTO seminerinde buluştu
Çikolata sektörünün önde gelen isimleri AYTO’nun düzenlediği “Aydın Pasta ve Çikolata” seminerinde buluştu.
Aydın Ticaret Odası 17. Meslek Komitesinin organize ettiği seminere 200’e yakın AYTO Üyesi katıldı. 3 bölümden oluşan seminerin ilk bölümünde kakao çekirdeğinin çikolataya dönüşümü, ikinci bölümde pastacılıktaki uygulama alanları ve son bölümde ise sunum teknikleri anlatıldı. Usta şefler Soner Kır, Cengiz Biçer ve Ramazan Tercüman’ın sunumunda gerçekleşen seminerde çikolata ile süsleme teknikleri, püf noktalar, pratik bilgiler ve çikolata hakkında doğru bilinen yanlışlar üzerine duruldu.
Yorumlar
Trend Haberler

Nasıl kıydın o canlara: Nazilli'de mahkeme kararını verdi

Aydın’da 1.1 milyar liralık vurgun

Kendi sonunun hazırlandığından haber olmadan paylaşım yaptı; Nazilli'nin takati kalmadı

Nazilli'de şeytani plan!: İtfaiyecinin 15 gün arayla iki cinayet girişimi

Nazilli’de acı olay: Sevilen esnaf silahla yaşamına son verdi

Nazilli'de flaş gelişme! Hemşire sevgilinin görevine son verildi

Herkes ona ağlarken o aşk peşine düşmüş: Nazilli’de skandal mesajlar

Nazilli’deki faciada flaş gelişme: Hemşire F.T canlı yayında konuştu

Didim'de nefes kesen anlar

Aydın sallandı! Gece yarısı korkutan deprem