Pastacılar, AYTO seminerinde buluştu
Çikolata sektörünün önde gelen isimleri AYTO’nun düzenlediği “Aydın Pasta ve Çikolata” seminerinde buluştu.
Aydın Ticaret Odası 17. Meslek Komitesinin organize ettiği seminere 200’e yakın AYTO Üyesi katıldı. 3 bölümden oluşan seminerin ilk bölümünde kakao çekirdeğinin çikolataya dönüşümü, ikinci bölümde pastacılıktaki uygulama alanları ve son bölümde ise sunum teknikleri anlatıldı. Usta şefler Soner Kır, Cengiz Biçer ve Ramazan Tercüman’ın sunumunda gerçekleşen seminerde çikolata ile süsleme teknikleri, püf noktalar, pratik bilgiler ve çikolata hakkında doğru bilinen yanlışlar üzerine duruldu.
Yorumlar
Trend Haberler

Nasıl kıydın o canlara: Nazilli'de mahkeme kararını verdi

Nazilli’de acı olay: Sevilen esnaf silahla yaşamına son verdi

Bozdoğan’da traktör devrildi: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Nazilli sınırında cinayet: Genç kadın 4 kurşuna kurban gitti

Aydın’ın ünlü firması iflasın eşiğinde

Aydın'da acıyla yoğrulmuş bir hayat: Cemal öğretmen, sokakta mey çalarak teselli buluyor

Aydın sallandı! Gece yarısı korkutan deprem

Nazilli'de saplantılı aşk cezaevinde bitti

Aydın, bu kazaya ağlıyor: Mühendis olacaktılar, can verdiler

Aydınlı müdürün oğlu yine rekor kırdı