TBMM’nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Aydın’da ilçelere ziyaretlerde bulunan milletvekili Özmen’in durağı turizm kenti Kuşadası oldu. Özmen ilk olarak AK Parti Kuşadası İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Parti mensuplarıyla buluşan Özmen, İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile gündeme ilişkin konular ve çalışmalarımız hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kuşadası’nda yoğun bir ziyaret turuna çıkan Özmen, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin İlçe Belediye Başkan adayı Mustafa Gökçe ile birlikte önceki dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Yenigün’ü Kuşadası’nda yeni açtığı turizm işletmesinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kuşadası Belediyesi'nin hizmet seferberliğine vatandaştan tam not Kuşadası Belediyesi'nin hizmet seferberliğine vatandaştan tam not

MUHTARLARI DİNLEDİ

Özmen, daha sonra Güzelçamlı mahalle muhtarı Remzi Atıcı ve Davutlar Mahalle muhtarı Erol Yağcıoğlu’nu ziyaret etti. Mahallelerle ilgili sorun ve talepleri dinleyen Özmen, yaz aylarında oluşan yoğunluk sebebiyle mahalle sakinlerinin karşılaştığı sorunlar ve talepleri dinleyerek, çözüm önerileri üzerine muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. İlçede taziye ziyaretleri de gerçekleştiren Özmen, işyerlerini gezerek esnafa hayırlı işler diledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ