Taibe ve Eyyüphan Erciyas çiftinin kızı Gizem Erciyas ile Mehtap ve Ali Rıza Borucu çiftinin oğlu Ozan Borucu, Aydın-İzmir Karayolu üzerinde bulunan bir düğün salonunda düzenlenen törenle dünyaevine girdi.
Düğüne Borucu ve Erciyas ailelerinin yakınları ve akrabalarının yanı sıra Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim, sağlık camiası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Isparta, Nevşehir, Burdur, İzmir, Uşak, Adana ve Osmaniye’den gelen davetliler de genç çifti, özel günlerinde yalnız bırakmadı.
ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE SALONA GİRDİLER
Davetlilerin alkışları eşliğinde düğün salonuna giriş yapan Ozan ve Gizem çifti, ilk danslarını gerçekleştirdi. Ardından nikâh masasına oturan genç çiftin nikâhını Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin kıydı.
Nikâh sonrası tebrikleri kabul eden Ozan ve Gizem, gecenin ilerleyen saatlerine kadar aileleri, akrabaları ve sevdikleriyle birlikte dans ederek doyasıya eğlendi.
“TEŞEKKÜR EDERİZ”
Borucu ve Erciyas aileleri, düğün törenine katılarak mutluluklarına ortak olan tüm davetlilere teşekkür etti.





