Didim'de temizlik hareketi sürüyor Didim'de temizlik hareketi sürüyor

Didim Atatürk standında yapılan imza töreninde, kulüp yöneticileri Ömür Makascıoğlu, Özgür Makascıoğlu ve diğer yöneticilerin yanında, Ajans İdea sahibi Umut Kaşan ve çalışma arkadaşları da hazır bulundu.
Yapılan sade imza töreni sonrasında kulüp Asbaşkanı Ömür Makascıoğlu yaptığı açıklamada “Didim’in ilk profesyonel kulübü olarak her alandaki çalışmalarımızı kendi alanlarındaki en üst seviyedeki kişi ve kuruluşlarla profesyonelce yürütme kararı aldık. Bu amaçla kulübümüzün iletişim, tanıtım, reklam ve sosyal medya konularında profesyonellere emanet etmeye karar verdiğimizde, kendi alanında bir marka olan İdea Ajans ile anlaşma kararı aldık. Umut Kaşan ve ekibi ile çıktığımız bu yolda, kulübümüzün ve stadımızın tüm reklam panosu, organizasyon, tanıtım, pazarlama, sosyal medya ve haber işlerini en iyi şekilde yürüteceğinden eminiz. Bizler futbolcularımızla sahada, Umut Hanım ve ekibi saha dışında 10 Numara Sportif Didim Spor Kulübünü başarıdan başarıya koşturmak için birlikte elimizden geleni yapacağız. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Hedeflerimiz ve hayallerimiz çok büyük.Didim halkı ve iş insanlarımızın maddi manevi desteği ile güzel ilçemiz Didim'i en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyor, özverili iş birliği için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Ajans sahibi Umut Kaşan ise yaptığı açıklamada ‘Öncelikle sayın kulüp yöneticilerine bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Futbola kadın eli değmesinin, farklı bir bakış açısı geliştirmesinin çok yararlı olacağına inanıyorum. Bizde Ajans olarak ekibimizle takımımızın her alanda olduğu gibi, tanıtım, pazarlama, sosyal medya ve organizasyon alanlarında da başarılı olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, Didim halkının da bizleri Didim'in takımını yalnız bırakmayacağından eminim. Başta kulüp yönetimi olmak üzere tüm yakıma tekrar çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN