Televizyon kanallarında gezi-kültür programlarıyla tanınan Ayhan Sinan Sicimoğlu, Aydın’ın marka lezzetlerinden biri olan Çine Köftesi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Çine’ye geldiğini ve burada yol kenarındaki işletmelerden Çine Köftesi’ni yediğini anlatan Sicimoğlu, yediği köfteleri beğenmediğini anlatarak “Yol kenarında sakın Çine Köftesi yemek için durmayın. Pişman olursunuz.” ifadelerini kullandı.

ALTUNTAŞ’TAN SİCİMOĞLU’NA TOKAT GİBİ CEVAP

Aydın’ın başarılı iş insanlarından biri olan Ömer Altuntaş, Sicimoğlu’na adeta tokat gibi cevap verdi. Aydın’a olan sevdasıyla herkesin yakından tanıdığı bir isim olan Altuntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Çine köftesine laf söyleyen taş olur. Aydın da binlerce kişiye ev sahipliği yapan Çine’li köftecilerimiz bir kendini bilmezin videosuyla zarar görmez. Hepimiz bu süreçte kendi zenginliğimiz olan ürünlerimize sahip çıkalım.” ifadelerini kullanarak Sicimoğlu’na tepki gösterdi.

Aydem duyurdu: İncirliova, Kuyucak, Efeler, Köşk, Bozdoğan'da elektrik kesilecek Aydem duyurdu: İncirliova, Kuyucak, Efeler, Köşk, Bozdoğan'da elektrik kesilecek

Omer Altuntas Cine Koftesine Sahip Cikti Laf Soyleyen Tas Olur 500294 F38Cf075Ff95Ae0835Eaa2Bd75Ca6Dd0

Omer Altuntas Cine Koftesine Sahip Cikti Laf Soyleyen Tas Olur 500294 04Ddb401Eee66A3927A4B3Ee5A3919B3

Kaynak: HABER MERKEZİ