İncirliova’nın yukarı mahallelerinden ilk olarak Gerenkova, doğalgaza kavuştu. Mahalle halkının doğalgaz talebi, Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve Muhtar Ayhan Bilici’nin girişimleri sonucunda doğalgaz firmasında karşılık buldu. Doğalgaz firmasının mahallenin cadde ve sokaklarında bir süredir yaptığı doğalgaz altyapı çalışması, tamamladı. Mahalle sakinlerinin aboneliklerini yapmasının ardından da mahalleye doğalgaz verildi. Gerenkova Mahallesi Muhtarı Ayhan Bilici, evlerde doğalgaz kullanımına önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi. Bilici, mahallesine, doğalgazın getirilmesi sürecinde mücadele veren Başkan Kaya ve tüm herkese teşekkür etti.

İncirliova’nın doğalgaz ile yaklaşık 5 yıl önce tanıştığını anlatan Muhtar Bilici, “5 yıl önce doğalgaz boru hattı, bizim mahallemizden geçirildi. O zaman için doğalgaz yetkililerine, ‘Bizim mahallemize ne zaman doğalgaz vereceksiniz?’ diye sorduk. Bize, önceliğin merkez mahallelerinde olduğunu, merkez mahallelerin ardından yukarı mahallelere doğalgaz hizmetinin sunulacağını söylenmişti. Mahallemizin doğalgaz talebinin takipçisi olduk. Muhtarlık olarak hem biz, hem de vatandaşlarımız, mahallemizden imza toplayıp, doğalgaz firmasına verdik. Bununla ilgili talebimizi, CİMER’i bile yazdık. Yerel seçimlerden önce de Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya ve milletvekillerimizden doğalgaz ile ilgili sözümüzü aldık. Sağ olsun başkanımızın da devreye girmesi ile birlikte yukarı mahallelerden ilk olarak Gerenkova’ya doğalgaz sunuldu. Bundan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Aydın’da servis şoförleri ve rehber personellere trafik eğitimi Aydın’da servis şoförleri ve rehber personellere trafik eğitimi

Bilici, yapılan doğalgaz altyapı çalışmasıyla bozulan yolların onarılması nedeniyle de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Muhabir: EMRAH DİNÇER