Gece saatlerinde Nazilli acı haberle sarsıldı. Aslen Nazillili olan ve Diyarbakır’da görev yapan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mutlu Keçeli, görev sonrası izin için İstanbul’da yaşayan anne ve kız kardeşini ziyarete gitti. 

Ziyaret esnasında kolunun ağrıdığını söyleyen ve ardından fenalaşan Keçeli, bu sabah ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Keçeli’nin acı haberi sevenlerini kahretti. Öte yandan Astsubay Keçeli’nin kalp krizi geçirdiği öğrenildi. 

0A032581 39F4 44F2 B759 8Fd17E285348

CENAZESİ NAZİLLİ’YE GETİRELECEK

Astsubay Keçeli’nin cenaze programı belli oldu. Al bayrağa sarılı tabutla Nazilli’ye getirilecek olan Keçeli için bugün ikindi namazına müteakip Koca Camii’de askeri cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi. 

Dikkat! Nazilli’de yaşıyorsanız yolda yürürken bile vurulabilirsiniz Dikkat! Nazilli’de yaşıyorsanız yolda yürürken bile vurulabilirsiniz

NORMALDE NAZİLLİ’YE GELECEKTİ

Öte yandan Keçeli’nin annesi ve kız kardeşini alarak yarın için Nazilli’ye gelme planı yaptığı öğrenildi. Normal şartlarda Nazilli’ye gelecek olan Astsubay Keçeli’nin, al bayrağa sarılı tabutla gelecek olması detayı yürekleri yaktı.

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR