Bu sezon 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Nazillispor’da flaş bir ayrılık yaşandı. Sezon başında takımın başına getirilen 54 yaşındaki teknik adam Yüksel Yeşilova takımdan ayrıldı. Yüksel Yeşilova, bugün sabah saatlerinde istifasını yönetime sundu.

On Numara Sportif Didim S.K iletişim ve reklam ajansını seçti On Numara Sportif Didim S.K iletişim ve reklam ajansını seçti

Teknik adam Yeşilova yaptığı açıklamada; “Bugün 20.08.2024 Salı günü Nazillispor’daki teknik direktör görevinden ben ve ekibim istifa etmiş bulunuyoruz. Bugüne kadarki beraber çalışmamızdan dolayı Kulüp Başkanı Şahin Kaya ve yönetime teşekkür eder.2024-25 Sezonunda Nazilli Belediyespor takımına başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Nazillisporda Hoca Ile Yollar Ayrildi En Son Kolay Lokma Olmayacagiz Demisti 496828 B9E5D46Fae6Ba443Db271461Ce14E3B3

OYUNCULARLA SIKINTI YAŞADIĞI ÖĞRENİLDİ

Bazı futbolcularla anlaşmazlık yaşadığı için görevi bırakan Yüksel Yeşilova’nın ayrılığının ardından Kulüp Başkanı Şahin Kaya açıklamalarda bulundu.

İstifa ettiğinden haberinin olmadığını dile getiren Şahin Kaya, içeride bazı sıkıntıların olduğunu belirterek, “Çocukların çoğu problem yaratıyordu diyordu. Normalde bugün gelecekti konuşacaktık. Hazırlık maçıyla ilgili bazı sorunlar vardı onları konuşacaktık. Akşamdan istifa ettiğini söylemiş” dedi.

“ALTERNATİFİMİZ HAZIR”

Alternatiflerinin hazır olduğunu dile getiren Şahin Kaya, yeni teknik direktörün önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirterek, “Biz böyle bir şeye kendimizi hazırlamıştık. En geç Perşembe gününe kadar yeni hocayla anlaşmış oluruz. Bir problemimiz yok” diye konuştu.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR