Nazilli Belediyespor’un U12 ve U13 takımlarının ardından U11 Takımı da şampiyonluk sevinci yaşadı. Lig’in son haftasında Toscalı Stadı’nda Nazilli Kartalları ile karşılaşan Nazilli Belediyespor U11 Takımı, rakibini 6-1’lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla Nazilli Belediyespor U11 Takımı, ligde şampiyon oldu.

KUPAYI ŞAHİN KAYA VERDİ

Başarılı antrenör Semih Atıcı önderliğinde sezonu şampiyonlukla tamamlayan genç oyuncular büyük sevinç yaşadı. Maç sonunda kupalarını Kulüp Başkanı Şahin Kaya ve Altyapı Koordinatörü Birkan Duran'dan alan gençler, şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Nazilli serinleyecek! Şemsiyeleri hazırlayın... Nazilli serinleyecek! Şemsiyeleri hazırlayın...

GOL KRALLIĞINDA DA ZİRVEDELER

Futbolculuk döneminde attığı gollerle hafızalara kazınan golcü Semih Atıcı’nın antrenörlüğü yaptığı Nazilli Belediyespor, gol krallığında da ilk 2 sırada yer aldı. 24 gol ile Tuncay Dereli gol kralı olurken, 7 gol ile Baha Çınar Erdoğdu ikinci sırada yer alarak eski golcü olan antrenörleri Semih Atıcı’nın şampiyonluğun yanı sıra gol krallığında da yüzünü güldürdü. Şampiyonluktan dolayı takımı tebrik eden Antrenör Semih Atıcı, “Küçük yaşları ve ilk lig tecrübeleri olmasına rağmen gösterdikleri başarı için öğrencilerimi tebrik ediyorum. Geleceğin sporcu adaylarının gelişimi için tüm bilgi ve tecrübelerini aktarmaya devam edeceğiz.” dedi.

Nazillinin Genclerinde Umit Var (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ