Olay, Nazilli’ye bağlı kırsal Durasıllı Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Aydın - Denizli Karayolu üzerinde henüz isim bilgilerine ulaşılmayan bir grup, otomobil ile Durasıllı Mahallesi’ne gelerek husumetli oldukları öğrenilen oğul M.Y’yi yol kenarına çekip tartışmaya başladı. Tartışma bir anda hararetlenerek kavgaya dönüştü.

Whatsapp Görsel 2024 09 19 Saat 22.15.26 51Dc4E30

Kalabalık grup, oğul M.Y’yi arasına alarak darp etmeye başladı. Saldırgan grup, darp ettikleri M.Y’yi zorla araca bindirmeye çalışırken, baba M.Y motosikleti ile bölgeye gelerek aracını grubun üstüne sürdü.

I M G 20240919 W A0025

Aydın'da feci kaza: Yaşlı kadın trenin altında kaldı Aydın'da feci kaza: Yaşlı kadın trenin altında kaldı

Gruptan bir kişiye motosiklet ile çarpan baba M.Y, dengesini kaybedip düşünce husumetlilerden birisi yanında bulunan silahla baba ve oğula kurşun yağdırdı. Yaklaşık beş el sıkan şahıs ve arkadaşları daha sonra otomobile binerek olay yerinden kaçtı. 

BACAĞINDAN VURULDU 

Kurşunlardan birisi baba M.Y’nin sol bacağına isabet etti. Silah sesiyle irkilen vatandaşlar olay yerine geldiğinde baba M.Y’yi kanlar içerisinde görerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi.

I M G 20240919 W A0029

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı baba ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma ekipleri bölgedeki kameraları incelemeye alarak şahısları yakalamak için çalışma başlattı. 

I M G 20240919 W A0028

ŞÜPHELİLERDEN İKİ KİŞİ YAKALANDI

Saldırı ile ilgili iz süren Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri saldırgan gruptan iki kişiyi tespit ederek yakaladı. Şahıslar gözaltına alınırken, olayla ile ilgili inceleme devam ediyor.

I M G 20240919 W A0026

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR