Olay, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Dallıca’dan İsabeyli yönüne doğru seyir halinde olan bisiklet sürücüsü Furkan Berk Ş. (24), Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nden geçtiği sırada bir anda tarladan çıkan köpeğin saldırısına uğradı. Köpekten kaçmak için telaşla ani bir şekilde yolun ortasına geçmeye çalışan talihsiz gence, yine aynı yönde seyir halinde olan D.K isimli motosikletli kurye çarptı. Kuryenin çarpmasıyla feci şekilde yolun karşı tarafına takla atan Furkan Berk Ş., kanlar içerisinde yerde kaldı. Kazaya şahit olan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

Adsız-4

DURUMU AĞIR 

Didim’de kaçak sigara operasyonu Didim’de kaçak sigara operasyonu

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı şekilde ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne getirilen 24 yaşındaki talihsiz bisikletli buradaki işlemlerinin ardından Beyin Cerrahisi’nde tedavi olmak için başka bir hastaneye sevk edildi. 

Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin bölgedeki çalışmaları devam ederken, kaza anı bölgede bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza-1

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR