Nazilli’de 20 Eylül ve 21 Eylül Cumartesi günleri Mozaik Kurs ve Spor Kulübü, Bilgi Dağıtım ve Voyelle Tur işbirliğiyle Sümer Park’ta çocuk şenliği gerçekleştirilecek. Çocuk şenliğinde maskotlar, yüz boyama, survior parkuru, çekiliş, ödüllü yarışlar, eğlenceli oyunların yanı sıra şişme park, pamuk şeker ve patlamış mısır da olacak. Etkinlikler ücretsiz olacak. Etkinlikle amaçlanan çocukların yüzlerinin gülmesi ve güzel bir gün geçirmelerini sağlamak.

“AMAÇ ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK”

Çocukları mutlu etmek istediklerini belirten Özgür Ekiz, Bahadır Matur ve Şamil Körpınar, “Sümerpark’ta 20 Eylül Cuma ve 21 Eylül cumartesi akşamı çocuk şenliği yapacağız. Mozaik kurs ve spor kulübü, Bilgi Dağıtım ve Voyelle tur işbirliğiyle gerçekleştireceğiz. Çocuk şenliğimizde maskotlar, yüz boyama, survior parkuru, çekiliş, ödüllü yarışlar, eğlenceli oyunların yanı sıra şişme park, pamuk şeker ve patlamış mısır olacak. Katılım tamamen ücretsiz olacak. Bu şenlik çocuklara bir hediyemiz olsun istedik. Okul sezonu yeni başladı. Güzel bir sezon olmasını diliyoruz. Son bir haftadır ülkemizde çocuklara yönelik yaşanan olumsuz gelişmeler bu şenliğimizin mottosunu belli etmiş oldu. Bu şenliğimizin tek bir teması var, çocuklarımızın mutluluğu ve çocukluklarını yaşamaları. Bu iki günde çocuklarımızı çok mutlu etmek istiyoruz.
 

Nazillide Cocuk Senligi Duzenlenecek Odullu Yarismalar Yapilacak 504603 C52465Db8319119664Eee8975Eea6936

Nazilli’de ikinci OSB için mücadele! Hayat kurtaracak proje “sit alanı” engeline takılmıştı Nazilli’de ikinci OSB için mücadele! Hayat kurtaracak proje “sit alanı” engeline takılmıştı

Nazillide Cocuk Senligi Duzenlenecek Odullu Yarismalar Yapilacak 504603 D8C8C7E71941E0A234E9Df38A1186513

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR