Nazilli siyasetinde tansiyon yükseldi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslı Ökmen, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik sert söylemlerine sessiz kalmadı. Ökmen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Beyazıt’ı sert sözlerle eleştirerek, AK Parti'nin siyasi geçmişine dikkat çekti.
"YİNE AYNI SENARYOLAR"
AK Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt’ın, CHP Genel Başkanı hakkında yaptığı açıklamaların kabul edilemez olduğunu belirten Ökmen, "Sayın Beyazıt; iktidarınızın gücüyle ve gözü dönmüşcesine yargıyı siyasallaştıracaksınız, medyayı susturacaksınız, pırıl pırıl gençleri Anayasal haklarını kullandıkları için haksız hukuksuz ve keyfi şekilde tutuklayacaksınız, muhalif ses çıkaran sanatçıları hedef haline getirip ekmekleriyle oynayacak ve işten attıracaksınız, milyonlarca insanın iradesini gasp edip kaybettiğiniz seçimlerin intikamını alırcasına Belediye Başkanlarımızı cezaevine attıracaksınız ve bu yaptıklarınıza cunta deyince alınacak, siyasi tarihinize bakın diyeceksiniz! Öyle mi? Unuttuysanız hatırlatalım; Ergenekon kumpaslarında yargıyı talimatlarla yöneterek “ben bu davanın savcısıyım” diyen de, “ne istediler de vermedik” diyen de sizin siyasi tarihinizdir! Yine aynı senaryolar, aynı kumpaslar." ifadelerine yer verdi.
"YÜZÜNÜZ KIZARMADAN..."
Açıklamalarında sert bir dille AK Parti hükümetini eleştiren Ökmen, sözlerine şu şekilde devam etti ;
"Daha önce yüzünüz kızarmadan “kandırıldık” dediğiniz, cezaevinde ölüme terk edilen ve öldükten sonra beraat eden Ergenekon kumpası mağdurları gibi bugün de Mahir Polat haksız ve hukuksuz tutuklama ile cezaevi koşullarında yaşam mücadelesi verirken ısrarla tahliye etmiyor adeta ölmesini bekliyorsunuz. Daha önceki mağdurların da, bugün mağdur ettiklerinizin de vebali sizin üzerinizde! Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu’nu seçim korkusuyla tutuklayarak darbe yapmak, davaların savcılığına soyunmak, adalet dağıtması gereken yargıyı kendi siyasi hesaplarına hizmet ettirmek, hukuk devletini yerle bir edip korku devletine dönüştürmeye çalışmak cuntadır! Unutulmasın ki; tarih boyunca baskı rejimleri, halkın direnişi karşısında yenilgiye uğramıştır. 23 yıllık iktidarınızın sonuna gelirken her gün korku içinde yaşadığınızı biliyoruz. Ve siz de bilin ki; bugün tutukladıklarınız, susturmaya çalıştıklarınız, yarının özgür Türkiyesinin mimarları olacaktır. Sandık milletin önüne gelecek, milletin iradesini gasp edenler yargı önünde hesap verecek!"