Nazilli Eğriboyun Mezarlığı tarihinin en büyük çalışmasına şahitlik ediyor
TAM 32 BİN METREKARE
Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından Eğriboyun Mezarlığı’nda başlatılan 32 bin metrekarelik genişletme ve yol yapım çalışmalarında sona gelindi.
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Eğriboyun Mezarlığı dördüncü etap genişletme ve yol yapım çalışmaları tamamlanıyor.
Çalışmalar kapsamında Topandağ eteklerine kadar uzanan 32 bin metrekare alan iş makineleri ile açılarak defin işlemleri için yetersiz olan mezarlık genişletildi.
Dağda toprak kayması oluşmaması için ise 145 metre uzunluğunda 5 metre yüksekliğinde duvar inşa edilerek bölgenin güvenliği sağlanmış oldu.
Yol yapım faaliyetleri kapsamında ise alanında güneyinde stabilize ve kenar bordür işlemlerinin tamamlanmasının ardından parke taşları döşenerek kullanıma hazır hale getirildi.
Nazilli Belediyesi olarak bölgede büyük kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Mezarlığımızın genişletme, yol, istinat duvarı ve sulama çeşmesi yapım faaliyetlerini tamamladık. Ekiplerimiz burada ciddi bir çalışma yürüttü. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yorumlar
Trend Haberler

Nasıl kıydın o canlara: Nazilli'de mahkeme kararını verdi

Nazilli'de şeytani plan!: İtfaiyecinin 15 gün arayla iki cinayet girişimi

Kendi sonunun hazırlandığından haber olmadan paylaşım yaptı; Nazilli'nin takati kalmadı

Nazilli’de acı olay: Sevilen esnaf silahla yaşamına son verdi

Nazilli sınırında cinayet: Genç kadın 4 kurşuna kurban gitti

Bozdoğan’da traktör devrildi: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Aydın’ın ünlü firması iflasın eşiğinde

Aydın sallandı! Gece yarısı korkutan deprem

Aydın'da acıyla yoğrulmuş bir hayat: Cemal öğretmen, sokakta mey çalarak teselli buluyor

Aydın'ı üzen ölüm: Sevilen doktor hayatını kaybetti!