Aydın'da otomobil ile motosiklet çarpıştı; 1 yaralı Aydın'da otomobil ile motosiklet çarpıştı; 1 yaralı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, sabah saatlerinde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüyle ilgili olarak 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

Narin Sorusturmasinda Yeni Gelisme 501997 85F14001727E26F2Dc66Be4Ef71Cb65A

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ’TAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde bulunan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü belirtti. Tunç, acı olayın aydınlatılması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada, bir Cumhuriyet başsavcıvekili ile üç Cumhuriyet savcısının daha görevlendirildiğini ifade etti. Ayrıca Narin Güran’ın otopsi işlemlerinin sürdüğünü ve soruşturma çerçevesinde 21 şüpheli için gözaltı kararı verildiğini ekledi. Tunç, "Narin evladımıza Allah’tan rahmet diliyorum," şeklinde konuştu.

GÖZALTINA ALINANLARIN KİMLİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınanlar arasında Narin Güran’ın ailesi de yer alıyor. Annesi, babası, iki ağabeyi, üç amcası ve tutuklanan amcası S.G.’nin eşi de şüpheliler arasında bulunuyor. Şüphelilerin jandarmadaki sorguları sürerken, E.G. isimli ağabeyin daha önce gözaltına alındığı ve kolundaki ısırık izinin Narin Güran’a ait olmadığının tespit edilmesi üzerine serbest bırakıldığı öğrenildi.

Narin Sorusturmasinda Yeni Gelisme 501997 A1D6E5D5C93489B56351F4213D8E1Dc7

GÖZALTINA ALINANLARIN SAYISI 23’E YÜKSELDİ

Soruşturmanın ilerlemesiyle birlikte gözaltına alınan şüpheli sayısı 23'e çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ