NTV’nin haberine göre Bahtiyar, daha önce verdiği ifadelerde bazı olayları yanlış aktardığını söyledi ve Narin’i amcası Salim Güran’ın öldürdüğünü öne sürdü.

AMCA - ANNE İLİŞKİSİ

Bahtiyar, cinayetin sebebinin Narin’in amcası Salim Güran’ı annesi Yüksel Güran ile birlikte görmesi olduğunu iddia etti. İkinci sorgusu dört saat süren Bahtiyar, olay günü saat 15.08'de Salim Güran’ın çağırması üzerine Narin'in evine gittiğini ve eve girdiğinde Narin'i yerde hareketsiz bir şekilde bulduğunu anlattı.

OĞLUNU ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETMİŞ

Bahtiyar, "Salim beni odalardan birine götürdüğünde Narin’in yerde hareketsiz yattığını gördüm. Salim bana, ‘Yüksel’le birlikte olduğumuzu kız gördüğü için bu kızı ben öldürdüm. Artık sen de benim suç ortağımsın' dedi." şeklinde konuştu. Ayrıca, Salim Güran’ın, oğlunu öldürmekle tehdit ettiğini de ekledi.

Borç cinayeti kamerada! Kafede başladı sokakta devam etti Borç cinayeti kamerada! Kafede başladı sokakta devam etti

BATTANİYEYE SARIP ÇUVALA KOYMUŞLAR

Nevzat Bahtiyar, Narin’in cansız bedenini Salim Güran ile birlikte battaniyeye sardıklarını ve cesedi kendisine ait bir ahırda çuvala koyduğunu ifade etti. Cesedi Eğertutmaz deresine bıraktığını ve dikkat çekmemesi için üzerine taş koyduğunu belirten Bahtiyar, Narin’in kapı önündeki terliklerini de çuvala attığını söyledi.

Kaynak: NTV