MHP Kuşadası İlçe Başkanı Burakhan Taşdemir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Kuşadası İlçe Başkanı Tolga Gökçe ve yönetimi tarafından yeni hizmet binasında ağırlandı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Kuşadası’ndaki gençlerin milli ve manevi değerler doğrultusundaki gelişimi ele alındı.

''MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERLE YETİŞEN BİR GENÇLİK''
Ziyaret kapsamında açıklamada bulunan MHP Kuşadası İlçe Başkanı Burakhan Taşdemir, Ülkü Ocakları'nın köklü teşkilat yapısı ve disiplinli çalışma anlayışıyla önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayarak; ''Gençlerin eğitimi, kişisel gelişimi ve milli bilinçle yetişmesi yönündeki faaliyetleri büyük takdirle karşılanıyor. Yeni binamızın eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlerin daha da geliştirilmesine vesile olmasını temenni ediyoruz. İlçe Başkanımız Tolga Gökçe ve tüm yönetim ekibine çalışmalarında başarılar diliyoruz.'' sözlerine yer verdi.
Ülkü Ocakları Kuşadası İlçe Başkanı Tolga Gökçe ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP'li Başkan Taşdemir ve ilçe yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.




