Aydın Elektrik Elektronik ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhsin İnce’nin de katıldığı ve destek verdiği etkinlikte, Legrand’ın geniş ürün yelpazesi detaylı bir şekilde tanıtıldı. Legrand’ın Ege Bölge Satış Uzmanı Halil Filiz ve geniş bir satış ekibinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, markanın en yeni ürünleri sergilendi. Filiz, Kocaeli Gebze’deki fabrikalarında üretilen ürünlerin Avrupa’ya ihraç edildiğini belirterek, “Legrand, konutlar, ticari ve endüstriyel yapılar için uçtan uca sistem çözümleri sunan bir marka. Öz Efeler Elektrik, bizim satış noktamız olarak bu ürünlerin bölgedeki tanıtımını sağlıyor. Trafo, şalt ürünleri, anahtar prizler, ev otomasyon sistemleri ve aydınlatma çözümleri gibi geniş bir ürün yelpazemiz var” dedi.

Legrand Oz Efeler Elektrik Ile Aydinda Tanitim Etkinligi Duzenledi 510177 F086B980E7C5D965Ac9E93C03055B80B

TANITIMA YOĞUN İLGİ

Legrand Tanıtım Günleri kapsamında düzenlenen etkinliğe bölgedeki elektrikçiler ve tedarikçiler büyük ilgi gösterdi. Tanıtım standında ziyaretçilere ürünler hakkında detaylı bilgi verilirken, katılımcılar arasında çekilişler düzenlendi. Halil Filiz, “Son kullanıcıya ve perakende müşterilere yönelik bu tür tanıtım günleri etkinliklerini düzenlemeye devam edeceğiz. Bizi en iyi şekilde ağırlayan Öz Efeler Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Akalın ve firma yetkililerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Legrand Oz Efeler Elektrik Ile Aydinda Tanitim Etkinligi Duzenledi 510177 7C0Ac8D384Cb2260F434904B2B0288Da

Aydem duyurdu! Aydın'da 6 ilçede elektrik kesilecek Aydem duyurdu! Aydın'da 6 ilçede elektrik kesilecek

ÖĞRENCİLER SEKTÖRLE BULUŞTU

Etkinlik kapsamında Aydın Efeler Mesleki Eğitim Merkezi Elektrik ve Elektronik Teknolojileri Bölümü öğrencileri, öğretmenleri Burhan Dinç ile birlikte standı ziyaret etti. Öğrenciler, Legrand’ın sunduğu yenilikçi ürünler hakkında bilgi alırken, öğretmen Dinç, öğrencilerin sektördeki gelişmeleri yakından takip edebilmeleri için bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yaptı. Dinç, “Öğrencilerimizin teknik bilgi birikimini geliştirmek, piyasadaki yenilikleri tanımaları için bu tür etkinliklerde yer almaları çok değerli” diye konuştu.

Legrand Oz Efeler Elektrik Ile Aydinda Tanitim Etkinligi Duzenledi 510177 E10511A9C5E7E70A934903415921000C

Kaynak: HABER MERKEZİ