TFF 3.'cü Lig 1.'ci grupta mücadele eden Kuşadasıspor için 2024-2025 sezonu fırtınalı başladı. Sezon başından bu yana istediği başarılı başlangıcı bir türlü yapamayan siyah beyazlı ekip, mücadele ettiği 3.'cü Lig 1.'i grup sıralamasında sıfır puanda kalarak listenin son sırasına yerleşti. Kendi grubundaki 16 takım içerisinde puan durumuna göre grubunda mücadelesini devam ettiren ekip, kara bulutları dağıtamaz ise ligden düşebilir mi sorularını da beraberinde getirdi.

Kuşadası Belediyesi'nin 2025 yılı bütçesi onaylandı Kuşadası Belediyesi'nin 2025 yılı bütçesi onaylandı

Kusadasisporun Kurtulusu Mucizeyemi Kaldi 509953 69Cf61B2Fbd96430C06812F83E5C7281

SON DAKİKA HABERİ GELDİ; BEYTULLAH TÜRKER İSTİFA ETTİ

Kuşadasıspor'un ligde kalma ve yeniden ayağa kalkma beklentileri artarak devam ederken az önce sosyal medyaya yansıyan bir haber Kuşadasıspor camiasını üzdü. Alınan bilgi doğrultusunda, 6 yıldır siyah beyazlı ekibin çatısı altında görev alan Beytullah Türker'in istifa haberi sosyal medyaya yansıdı. Türker, konu hakkında yaptığı açıklamada, 'Bu gün itibariyle 6 yıldır bünyesinde bulunduğum teknik direktörlük, yardımcı hocalık ve sportif direktörlük görevleri yaptığım Kuşadası Spor Kulübü ile karşılıklı anlaşarak sözleşmemi çift taraflı sonlandırmış bulunmaktayım.Çalıştığım süre zarfında iki şampiyonluk ve iki playof başarısı yakaladığım kulübümde herkese hakkım helal olsun.Kuşadası sporum sen çok yaşa' sözlerine yer verdi.

Kusadasisporun Kurtulusu Mucizeyemi Kaldi 509953 A0A4533545Cd5F3B38C8Eebc8A2Da2E9

TAKIMIN TEKNİK ADAM ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

Sezon başından bu yana gerek yeni transferleri ve gerekse teknik adam konusunda büyük değişiklikleri beraberinde lige taşıyan Kuşadasıspor'un teknik adam konusundaki çıkmazı devam ediyor. 2024-2025 sezonu ile başlayan karşılaşmalarda şeytanın bacağını kıramayan ekip Anadolu Üniversitesi, Artvin Hopaspor, Kahramanmaraş Spor, Bornova 1877 ve en son geçen hafta çıktığı Silifke Belediye Spor karşılaşmalarından eli boş dününce, takımın yine sezon başında renklerine bağladığı deneyimli teknik adam Bülent Ataman ile yollarını ayırma kararı almıştı. Lig maçları devam ederken teknik direktör sıkıntısı yaşayan takım Silifke Belediye Spor maçına Kuşadasıspor'un genç takım antrenörü Özer Erdem yönetiminde çıkmıştı.

Kusadasisporun Kurtulusu Mucizeyemi Kaldi 509953 21060097992853C038Bfb0E21390B5A7

TEKNİK ADAM KONUSUNDA BİRÇOK İSİM GÜNDEME GELDİ

Siyah beyazlı ekip sezon başında anlaştığı teknik adam Bülent Ataman ile yaşadığı yol ayrılığının ardından farklı isimlerle gündeme geldi. Takımın teknik adam arayışı hızla devam ederek çözülmeye çalışılırken, önce deneyimli teknik adam Yılmaz Vural ismi, ardından Abdullah Ercan, İbrahim Yazıcı ve geçtiğimiz gün, yüzde 99 oranında anlaşma sağlanacak şeklinde duyumlarla gündeme gelen Erbaa Spor'un teknik adamı Fahrettin Seyhan isimleri gündeme bomba gibi düştü. Siyah beyazlı ekip henüz konu hakkında bir açıklama yapmazken, özellikle Kuşadalı taraftarlar artık teknik adam konusunda bir karara varılarak kötü gidişata dur denilmesini istiyor.

Kusadasisporun Kurtulusu Mucizeyemi Kaldi 509953 Cc2B20403Cf51367B7Ebdb7Dd5Dc8897

ÖZER TÜRK STADYUMU TADİLAT NEDENİ İLE KULLANILAMIYOR

Kuşadasıspor'un çıktığı arşılaşmalarda galibiyet alamamasının nedenleri farklı şekillerde gündeme gelse de Kuşadası'nın değerlerinden biri olan Özer Türk Stadyumu'nun maçlara kapatılması da bu sebepler arasında gösterilerek gündemde konuşuluyor. Futbolcuların çıkacakları karşılaşmalar için farklı şehirlere seyahat etmeleri, kendi evlerinde ev sahibi olarak karşılaşmaları oynayamamaları takımın psikolojik anlamda negatif etkilenmesine ve adaptasyon seviyesinin düşmesine neden oluyor. Seyirci takımın en önemli dinamiğidir sloganına sıkı sıkıya bağlı olan siyah beyazlı ekibin farklı şehirlerde çıktığı maçlarda, tribünlerde Özer Türk Stadyumu'ndaki heyecanı yakalayamaması da motivasyonunun düşmesine sebep olduğu gelen duyumlar arasında yer alıyor.

Kusadasisporun Kurtulusu Mucizeyemi Kaldi 509953 D2Affc50401996D375F9Ccf894D028Bf

KUŞADASISPOR TARAFTARI GÜZEL GÜNLERE HASRET KALDI

Kuşadası Spor Kulübü, kurulduğu günden bu güne kentin simgesi haline gelmiş bir kulüp olarak çıkıyor karşımıza. Bu güne kadar verdiği mücadeleler ve takıma gönülden bağlı taraftarları ile bugüne kadar yılmadan yoluna devam eden takımlar arasında gösterildi. 2024-2025 sezon başlangıcından bu yana son 5 maçta alınan 5 yenilgi ve alınan sıfır puan siyah beyazlı yönetim ve futbolculardan sonra en fazla taraftarı üzdü. Şehir dışında oynanan karşılaşmalara tarih ve saat farketmeksizin giden taraftar gelen yenilgilerle büyük üzüntü yaşadı. TFF Lig fikstüründe, ligden düşme yolunda başı çeken takımlar listesinde adı yazılan Kuşadasıspor'un toparlanmaması durumunda lige veda etmesinin kaçınılmaz gerçek olacağı taraftarlar arasında da konuşuluyor. Siyah beyazlı taraftarlar başta teknik adam arayışına artık bir çözüm getirilmesi ve akabinde stadyumu kente yeniden kazandırılması konusunda daha fazla zaman kaybetmeden harekete geçilmesini bekliyor.

Muhabir: AYLİN ESER