Kuşadası Belediyesi, kent genelindeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını bu hafta da aralıksız sürdürdü. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 56 farklı noktada Kuşadası’nın üstyapısını daha da güçlendirmek için yoğun bir mesai harcadı.

Kusadasi Nda Ekipler 56 Noktada Sahaya Indi 1791011102931 781500

Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Başkan Ömer Günel’in Kuşadası’nı modern ve konforlu yollara kavuşturmak için başlattığı üstyapı hamlesini Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tahsin Demirtaş da devam ettiriyor.

Bu kapsamda ekipler, ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni yollar yaparken mevcut yollarda da bakım ve onarım gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında ayrıca kaldırım ve bordür imalatları da yapılıyor. Kent genelindeki küçük çaplı yol ve kaldırım sorunlarına hızlı çözüm üretmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Acil Müdahale Birimi, vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiriyor.

Kusadasi Nda Ekipler 56 Noktada Sahaya Indi 1791011102316 787639

Ekipler bu hafta Kadınlar Denizi, Karaova, İkiçeşmelik, Değirmendere, Cumhuriyet, Yavansu, Hacıfeyzullah ve Türkmen mahallelerinde, kanalizasyon, doğalgaz, elektrik ve telekomünikasyon çalışmalarından kaynaklanan bozulmalara yönelik asfalt yaması, kilit parke ve kaldırım onarımları gerçekleştirdi. Çalışmalar, bölge sakinleri tarafından takdir ve memnuniyetle karşılandı.

Kaynak: HABER BÜLTENİ