Kuşadası plajlarındaki rezalete bir son verin’ başlığı ile paylaşılan açıklamada, valilik tarafından işletmesi Kuşadası Belediyesi’ne verilen plajların, eksiklikler nedeniyle vatandaşları mağdur durumda bıraktığı söylendi.

Can dostlar her geçen gün iyileşiyor Can dostlar her geçen gün iyileşiyor

Kusadasi Plajlarina Ak Parti Kusadasi Kanadindan Sert Elestiri 481817 Ed46Fb5C860D781C5Ecbdb08Bd29Fd22

PLAJLARDAKİ DURUM VATANDAŞLARI MAĞDUR ETMEYE DEVAM EDİYOR

AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, açıklamasında, ‘Daha önce Aydın Büyükşehir’de olan ama son 4 yıldır Kuşadası Belediyesinin işlettiği Kuşadası plajları, bu yıl Valilikten tarafından işletmesi Kuşadası Belediyesine verildiğinden beri, ne yazık ki başta Kuşadalı hemşerilerimiz olmak üzere gelen misafirlerimiz içinde duş kabinleri, soyunma kabinleri, tuvalet, şezlong ve şemsiye koyulmaması çok büyük mağduriyet yaratmaya devam ediyor’ dedi.

Kusadasi Plajlarina Ak Parti Kusadasi Kanadindan Sert Elestiri 481817 B00Db68Ad1Dfad4C09F8D4C7076C6F06

KENDİ SORUNLARINIZIN BEDELİNİ HALKA ÖDETMEYİN

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile kişisel problem yaşayan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel arasındaki sorunun cefasını, Kuşadası Halkı çekmeye devam ediyor. CHP’li belediye Başkanlarının kendi arasında ki problem ve kişisel çekişmeler tatil cenneti Kuşadamızın güzelim plajlarında denize girilmez hale getirdi. Turizmin başkenti Kuşadası’nı bu duruma iki CHP’li belediye başkanı düşürdü, ama iki belediye başkanında umurunda değil. Temiz plaj ve diğer bütün imkanları sağlamak sizin görevinizdir. Kendi sorunlarınızın bedelini halka ödetmeyin.

Muhabir: AYLİN ESER