Kuşadası Atatürk Anıtı önünde toplanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe örgütü üyeleri, ‘Geçim Yoksa Seçim Var’ kampanyasına destek vermek amacı ile vatandaşlarla bir araya geldi. Kampanya destek etkinliğine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Köksal Yeşilçimen,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Erdem, partililer ve vatandaşlar katılım gösterdi. Kampanya kapsamında, ellerinde, ‘Geçim yoksa seçim var’ yazılı dövizler ile vatandaşların arasına karışan parti üyeleri, kampanya hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kusadasi Chpden Ozgur Ozele Tam Destek 486387 C79C6D6C4B8Bb1A963Fe20E4Cfa15A8A

‘GEÇİM VARSA SEÇİM VAR’ KAMPANYASI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, konu hakkında yaptığı basın açıklamasında, ‘Uzun süredir ülkemizde ciddi anlamda yaşadığımız ekonomik kriz var. Ekonomik kriz her geçen gün dar gelirli vatandaşlarımız, emeklilerimizi geçinemez hale getirdi. Bu anlamda da genel başkanımız sayın Özgür Özel’in yaklaşık bir hafta önce başlattığı ‘Ya Seçim Ya Geçim’ kampanyası var.Bu kampanya ile ilgili ülkemizin her yerinde saat 21.00’da ev ve iş yerlerinin ışıklarını kapatıyorlar. Bu anlamda da Kadın ve Gençlik kolları başkanlarımız, konuya dikkat çekmek amacı ile Atatürk Meydanı’nda bir kampanya çalışması gerçekleştirdiler. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek konu hakkında kendilerini bilgilendireceğiz’ dedi.

Kusadasi Chpden Ozgur Ozele Tam Destek 486387 92E8C6Bd3E3Fe78928E9B407F7Df0D9F


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Köksal Yeşilçimen,’Ülke olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Genel başkanımızın istikametinde önemli konulara değinmeye çalışıyoruz. İlçe örgütümüz bu konuda çok hassas. Genel merkezimizin aldığı kararlar doğrultusunda yolumuza düzgün bir şekilde devam etmeye çalışıyoruz. Ülkemizde geçim çok zor. İktidar şartları çok zorluyor. Biler de her konuda ve her şekilde önlemimizi alacağız. Propagandalarımızı yapacağız ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün burada başlattığımız kampanyamızı sürekli uygulayarak asla unutturmayacağız. Elimizden geleni yapacağız dedi.

Başkan Yetişkin projelerini duyurdu Başkan Yetişkin projelerini duyurdu

Kusadasi Chpden Ozgur Ozele Tam Destek 486387 1703E2F52Bb398B339Be83Bd5996Bad0
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Erdem, ‘Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların farkındayız diyerek başladığı konuşmasında, öğrenci yurtlarına gelen zam konusu ile devam ederek, ‘Öğrenci arkadaşlarımızın kaldığı yurtlarda çok yüksek fiyatlar uygulanıyor. Öğrenciler barınmakta zorlanıyorlar. Sadece kalma ücreti adı altında barınabiliyorlar. Yemek yeme, çamaşır yıkama gibi farklı kullanımlar için öğrencilerden farklı ücretler talep ediliyor. Biz de gençlerimizin sesi olmak istiyoruz. Bu gün de genel başkanımızın işaret ettiği kampanyaya farklı bir boyut kazandırmak üzere bir araya geldik. Türkiye’de ekonomik şartların geldiği durumu hepimiz görüyoruz. Artık bıçak kemiğe dayandı. Bizler, örgütümüzün tüm kademeleri ile beraber herhangi bir erken seçime hazırız. Herşeyin hayırlısı olsun’ dedi.

Muhabir: AYLİN ESER