Kuşadası Kent Konseyi, sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdikleri basın açıklaması ile özellikle son günlerde sokak hayvanlarının sahiplendirilememesi durumunda uyutulacağına dair iddialar çerçevesinde, 31 Temmuz 2024 tarihinde saat 19.00'da Kuşadası El Heykeli önünde hayvansever vatandaşlarla buluşacak. Sokak hayvanlarını korumak ve haklarını savunmak üzere tek yürek olmak için düzenlendiği belirtilen basın açıklamasında, 'Sokak hayvanlarının sahiplendirilememesi durumunda uyutulacağına dair iddialar hakkında Can Dostlar Meclisimiz bir basın açıklaması gerçekleştirecek. Bu önemli konuda sesimizi daha güçlü duyurabilmek için tüm hayvanseverlerin ve hemşehrilerimizin katılımını önemsiyoruz. Sokak hayvanlarının yaşam hakkını savunmak ve bu uygulamanın karşısında durduğumuzu ifade etmek üzere toplanacağız' dedildi.

VATANDAŞLARIMIZI HAYVAN DOSTLARIMIZIN SESİ OLMAYA DAVET EDİYORUZ

Açıklamada ayrıca, 'Hayvan dostlarımızın sesine ses olmak, onlara sahip çıkmak ve çözüm üretmek adına bir araya geliyoruz. Lütfen siz de bu önemli etkinliğe katılarak desteğinizi gösterin. Gelen herkesi, kendi evcil hayvanları veya sokaktaki can dostlarıyla birlikte görmekten büyük mutluluk duyacağız. Birlikte sesimizi daha güçlü çıkarabilir, hayvan hakları konusunda farkındalık yaratabiliriz.Haydi, hep birlikte can dostlarımız için bir araya gelelim ve onların sesi olalım!' mesajına yer verildi.

Kusadasi Can Dostlari Icin Meydanlara Iniyor 490581 77725D632E9721D42A5Adc434E9E103A

Aydın'da sürücü adaylarının en büyük sorunu: Sürekli sınavdan kalıyorlar Aydın'da sürücü adaylarının en büyük sorunu: Sürekli sınavdan kalıyorlar

Kaynak: HABER MERKEZİ