Van-Hakkari karayolunda mayın EYP araması esnasında terör örgütü mensuplarının saldırısında yaralanan ve 6 Temmuz 2017’de gece saat 01.35 sıralarında tedavi gördüğü Van 100. Yıl Üniversitesi Hastanesinde şehit olan Emrah Ceylan şehadetinin 9. yılında unutulmadı.

Tariş’te incir mesaisi başladı: 4 saatte 20 ton alım yapıldı
Tariş’te incir mesaisi başladı: 4 saatte 20 ton alım yapıldı
İçeriği Görüntüle

Karacasuda 9 Yillik Huzun Kahraman Asker Unutulmadi 676856 18029D

Esençay Mahalle Mezarlığında bulunan şehitlikte düzenlenen törene şehidin ailesi ile birlikte Kaymakam İsmail Battal, Belediye Başkanı Yardımcısı Murat Büyükgümüş ve protokol üyeleri katıldı.Törende Şehit Ceylan dualarla anıldı.

Karacasuda 9 Yillik Huzun Kahraman Asker Unutulmadi 676856 605Fa6

EMRAH CEYLAN KİMDİR?

Van-Hakkari karayolunda mayın EYP araması esnasında terör örgütü mensuplarının saldırısında yaralanan Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan, 6 Temmuz 2017’de gece saat 01.35 sıralarında tedavi gördüğü Van 100. Yıl Üniversitesi Hastanesinde şehit oldu.

Karacasuda 9 Yillik Huzun Kahraman Asker Unutulmadi 676856 05E33F

Evli ve bir çocuk babası Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan’ın naaşı, Van’da düzenlenen askeri törenin ardından askeri uçakla Denizli-Çardak Havaalanı'na getirilmişti. Karayolu ile getirildiği Esençay Mahallesindeki baba ocağında helallik alınmasının ardından ilçe merkezinde çevre il ve ilçelerden gelenler tarafından yoğun kalabalıkla cenaze namazı kılınan Ceylan, ardından Esençay Mahallesi mezarlığında toprağa verilmişti.

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK