Geçen yıl LGS tercihleri sırasında Müdür olarak görev yaptığı Karacasu Şehitleri Ortaokulundaki odasında beyin kanaması geçirerek vefat eden Berrin Yılmaz'ın 1. ölüm yıldönümünde sevenleri sosyal medyadan paylaşımlar yaparak üzüntüleri dile getirdi. Karacasu'da meslektaşları, ilçe halkı ve aile yakınları yazdıkları yazılarla Berrin Öğretmeni andı.
Kardeşi Adnan Ertaş, "1 yıl oldu. Sen yaşarken "bizler dahil" değerini bilemedi kimse senin... Ona yetiştin, buna koştun derken bir tek kendine yetişemedin, koşamadın be ablam. Tam 1 yıl önce öğrendi herkes kıymetini ama nafileydi. Şimdi biz sana hasret, sana özlem, sana minnetle yaşıyoruz. Kısacık ömrünü çok çalışmakla, çileyle, cefayla, zorlukla yaşayıp bu dünyadan kimseye eyvallah etmeden, kimseye eyvallahı olmadan çekip gittin ablam. Aziz ruhun şad, vardığın Cennet olsun güzel ablam" ifadelerini kullandı. Öte yandan öğretmenliği ve idareciliğinin yanında her türlü resmi projede kendisine verilen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çaba gösteren Yılmaz'ın resmi sayfalarda ilk ölüm yıldönümünde hatırlanmadığı görüldü.

Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

453264354 1614313796086660 5302648588167015152 N

BERRİN YILMAZ KİMDİR?

1970 yılında Edirne’de doğdu. İlkokulu ve ortaokulu İstanbul’da, Lise’yi Nazilli’de okudu. 1990 yılında Ağrı  Eğitim Yüksekokulu’ndan mezun olarak aynı yıl Ordu iline atandı. Lisans  eğitimini 1999 yılında AÖF Türkçe Bölümü’nde tamamladı. Ordu/Gürgentepe, Mardin/Nusaybin’de çalıştı. 1995 yılından bu yana ilçede çalışan sınıf öğretmenliğinin yanı sıra Karacasu Anaokulu, Karacasu Halk  Eğitim Merkezi ve Merkez İlköğretim Okulu’nda idarecilik görevlerinde bulunan Berrin Yılmaz;  2012 Haziran ayından 2014 Aralık ayına kadar okulda müdür yardımcılığı görevinde bulundu. 8 Aralık 2014 tarihinde Müdür olarak yeni görevine başlamıştı.

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK